reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

No to u nas po którymś z kolei podejściu (nieudanym!:-( ), wreszcie wszystko poszło w miarę sprawnie ;-) chociaż dla mnie odczucia też nie były jakieś rewelacyjnie przyjemne, suchośc u mnie to jest pryszcz, ja miejsce szwu w pochwie czuję cały czas i mnie boli:-( :wściekła/y: , ale pierwsze koty za płoty i mam nadzieję, że już teraz będzie tylko lepiej.:tak: :-) ;-)

reklama
Mnie też cos piecze podczas "spółkowania":-) :-) :-) powiedzialam lekarzowi i przepisał gynalgin do cipuni.No i biore,a potem zdam relację czy to cos pomogło;-)

Ten gynalgin, jak sądzę do odpowiedniego nawilżenia;-) :tak: . To ja Edi czekam na relacje czy faktycznie coś pomógł, bo jesli tak to może sama sie zaopatrzę.;-) :-)

ja tez troche nie teges; szew czuje i juz; nawilzona jestem w miare dobrze ale pieczenie tez mam; czasu nam potrzeba; a wogole mam taki strach przed ciązą ze szok :szok:

Dwa dni temu odwazylam sie na pelny stosunek z moim mezusiem, a tu ZONG! Wszedl we mnie tylko ociupinke, a mnie tak pieklo i tarlo(zabezpieczylismy sie gumka)i bolalo, ze koniec, do niczego nie doszlo. Malo brakowalo a kazalabym mu sie wynosic na drugi koniec swiata choc to zblizenie odemnie wyszlo!! Kurcze, gra wstepna byla ok, i wszystko do momentu wejscia, i wydawalo mi sie, ze jestem odpowiednio nawilzona...A najbardziej pieklo i bolalo, przy wejsciu do pochwy, tam gdzie bylam szyta, szew mnie bolal choc niby zagojony. Jakich mozna uzyc srodkow, aby zwiekszyc wilgotnosc i poslizg;-) ? Kurcze, biedny moj mezulek:-( i ja bo boje sie nastepnych prob!

Mycha12-Ty przynajmniej sprobowalas do konca, a u nas skonczylo sie na poczatku!

Ja także miałam pieczenie przy dwóch pierwszych stosunkach.Pani ginio od ciąży przepisała mi masc Clotrimazol.Naszczęście przy trzecim mnie nic nie bolało.
Czy któraś z was nie chciałaby kupic odemnie Tabletek Cerazette.Niekarmię już piersią a zostało mi całe nieruszone opakowanie.Szkoda wyrzucic.

reklama
A my juz mamy za soba drugie udane podejscie :tak: :-) OCzywiscie wszystko nadak bardzo delikatnie bo czuje jeszcze miejsce szwu ale juz nie boli tak strasznie i nie ma oporu. Dziewczyny, do tego poprostu potrzeba czasu. Moja kolezanka zaczela wspolzyc z mezem po 4 miesiacach od porodu bo wczesniej nie potrafili, tez ja bolalo. Kazda z nas jest przeciez inna.;-)

Do góry