reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Dokładnie, to właśnie ten.No to nie masz wyjścia, bierz kiedyś Oliwkę i przyjeżdżaj:-) Obiecuję,że nie będziemy prowadzić nudnych rozmów o dzieciach:-DI do tego 27 przejeżdżasz obok mojego bloku;-)

reklama
ewelina ja bardzo chetnie ale jak nie ebdzie takiego upalu
nie toleruje w taka pogode placu zabaw:-D za cieplo
obstawiamze po szkoleniu bede miala troche luzu wiec pewnei zachacze o tamta okolice:tak::tak:

Ola to super.Ja też bardzo chętnie się spotkam. Jak będziesz miała chwilkę to daj znać i zorganizujemy spotkanko. Ja dość dyspozycyjna jestem więc się dostosuję;-)

Ravenalka, ja z Czestochowy :) z Wroclawia jest Charlene hehe ;) lkurde tak ostatnio myslalam, ze moze fajnie by bylo zorganizowac jakies spotkanie, akurat wakacje, fajna pogoda :)

eweline ja tez mieszkam po sąsiedzku:) ale jak narazie nie dla mnie place zabaw w takim upale.. ale jak mała juz nie bedzie taka mała to z checią:-D

reklama
Carlaa ty mnie proszę nie dołuj ... 2000 euro..... ahhh ...... a łykaj kwas foliowy dla zdrowotności, dziecko to skrab większy niże wszystko ja bym się nie poddała no ale muscie samio sobie przemyśleć i być pewni, ja żałuję że juz nie będę maiął dzieci, a też nie ma co czekać na lepsze czasy, wczoraj spotkałam babeczkę starsza z małym dzieckiem i dziecko miało zespół downa tak że nie ma co odwlekać, biologia ma gdzieś zmiany kulturowe i sytuację ekonomiczną z wiekiem prawdopodobieństwo się zwiększa :-( a dzieciak śliczny słodki naprawdę aż serducho w gardle

a ja tam lubię place zabaw, jeziora, baseny, nawet centra handlowe ja najbardziej sę męczę jak cały dzień muszę siezieć z małym w domu i jego też już nosi ;-) a ja tam anwet na placach zabaw nie mam z kim o dzieciach pogadać, ja to jestem tak zakochana w moim misiaku że mogę o nim 24 na dobę gadać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry