reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Chyba wszystkie korzystają z ładnej pogody i nie po drodze im siedzenie przy kompach:-DMy taż planowaliśmy wyjść na spacerek,ale oczywiście moje dziecię jest bardzo przewrotne i przeważnie lubi mamusi popsuć plany kładąc się spać wtedy gdy akurat nie jest to wskazane:-D:-D:-D

Jak narazie awaria opanowana, rura wymieniona, dziura zamurowana,szafki wiszą:-D

Bardzo fajny plac zabaw niedaleko mnie zrobili. Jeszcze jesienią były tam dwie połamane ławki, brudna piaskownica,a teraz...:szok:Siłownia pod gołym niebem dla rodziców i nie tylko,obok nowe huśtawki, zameczek do wędrowania dla starszych dzieci, ławeczki, roślinki, internet bezprzewodowy:szok::szok::szok:Troszkę mnie zamurowało jak to zobaczyłam. Tak czy inaczej zapraszam mamy ze śląska, z tego co wiem to Olę i Raczkową na pogaduchy. Pozostałe oczywiście też zapraszam. Dzieciaczki będą miały co robić,a my zajmiemy się zrzucaniem zbędnych kilogramów i oczywiście ploteczkami:-D:-D

Carlaa Ty nawet nie żartuj,że nam kiecki nie pokażesz:-D Ja tu niecierpliwie czekam,a Ty co?Czekam na fotki:blink:

A i jeszcze jedno. Mój Jasiek dokładnie o tej porze 7 miesięcy temu wydał swój pierwszy krzyk:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
eweline48 no to fjnie że zrobili ci taki wypasiony plac zabaw u mnie na osiedlu takie smętne standarciki piaskownica, zjeżdzalnia i huśtawki ale nie ważny plac zabaw jakoś chyba z 2 razy nam się tylko udało fajnie trafić że dzieci się pobawiły i ja miałam z kim pogadać :-(
a czas leci mój ostatni miesiąc 2 roku a mi jeszcze szok nie minął po zobaczeniu 2 kreseczek :-D:-D:-D:-D:-D

Eweline a skad jestes, z jakiego miasta ? Ja z Częstochowy.

Tez nam zrobili fajny plac zabaw, moze nie taki wypas jak piszesz, ale tez jest ok, Nivea czy cos. Moj maly ma tam kolezanki, jak przychodzi to od razu go biora, dziewczynki no z 7 lat. I z 2 godz mam spokoju, az nudy hehe, bo on mnie wtedy nie zna :)

Jaimis właśnie trochę mi brakuje takich rozmów. My jak idziemy na plac zabaw przed południem to nie ma tam dużo osób, po południu jest więcej dzieci i rodziców,ale tez rzadko mi się zdarzyło tak pogadać;-)

Honey01 ja jestem z Będzina,a Ty w jakim wieku masz dzieciaczka?

Raczkowa wiem ,wiem. Mieszkałam kiedyś w Katowicach na Dębie więc miałam tam bardzo blisko. Może kiedyś uda nam się spotkać np. gdzieś pośrodku:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja mam blisko i do chorzowskiego i na ten plac zabaw w bedzinie.
ewelina to ten nowy na trasie zaraz jak sie z czeladzi jedzie??

swoja droga obecnie moj dziec jest w czeladzi jutro ja odbieram po egzaminie.

Eweline, Olinek ma 2 lata i 3 miesiace. Mnie wlasnie nudzi sie na placach zabaw, bo nie mozna pogadac o niczym jakims takim "normalnym" tylko o dzieciach, a moje w tym wieku robi to i tamto, a moje to masakra jakas.... Bardzo mnie to nudzi heh.

Niedlugo jedziemy na baseny do Tatralandii to sie troche wybawi.. Mnie sie nie usmiecha, ale bedzie mial radoche ;) dzisiaj stlukl kolano, biedny tak plakal. Ciotka przyjechala ze swoim dzieckiem (pisalam Wam kiedys o nim, ADHD murowane) no i podlozyl mu noge i Olinek sie wywrocil...;/ Ogolnie to nie rozumiem jej za bardzo, bo jak ludzie sie tej ciotki pytaja ile ma ten jej maly lat to ona mowi, ze 3 a w sumie to za tydzien konczy 4, chyba zaniza po to, zeby bylo "ooooo jaki wielki, nadzwyczaj duzy jak na 3 lata" no ja myslalam, ze padne

Carlaa nasze polskie realia sa chore...

ja nie lubilam placow zabaw jak oliwka byla mlodsza, teraz jak wchodizmy ona sie bawi a ja zawsze kogos znajmoego spotkam, ale u nas nie ma tak ze gadmay tylko o dzieciach... mamy w grupie w przedszkolu tak fajne mamy ze rozmawiamy na multum tematow:) inaczje tez bym sie pewnie nudzila na placu zabaw

basenow tez nie lubie, wole gdzies nad wode jechac

ja mam blisko i do chorzowskiego i na ten plac zabaw w bedzinie.
ewelina to ten nowy na trasie zaraz jak sie z czeladzi jedzie??

swoja droga obecnie moj dziec jest w czeladzi jutro ja odbieram po egzaminie.

Zaraz jak się z Czeladzi wyjedzie w stronę Dąbrowy Górniczej, niedaleko zamku, obok Biedronki:-D

Właśnie na tym placu zabaw to nawet o dzieciach nie mam z kim porozmawiać:-(

reklama
Do góry