reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Dokładnie, to właśnie ten.No to nie masz wyjścia, bierz kiedyś Oliwkę i przyjeżdżaj:-) Obiecuję,że nie będziemy prowadzić nudnych rozmów o dzieciach:-DI do tego 27 przejeżdżasz obok mojego bloku;-)

reklama
ewelina ja bardzo chetnie ale jak nie ebdzie takiego upalu
nie toleruje w taka pogode placu zabaw:-D za cieplo
obstawiamze po szkoleniu bede miala troche luzu wiec pewnei zachacze o tamta okolice:tak::tak:

Ola to super.Ja też bardzo chętnie się spotkam. Jak będziesz miała chwilkę to daj znać i zorganizujemy spotkanko. Ja dość dyspozycyjna jestem więc się dostosuję;-)

Ravenalka, ja z Czestochowy :) z Wroclawia jest Charlene hehe ;) lkurde tak ostatnio myslalam, ze moze fajnie by bylo zorganizowac jakies spotkanie, akurat wakacje, fajna pogoda :)

eweline ja tez mieszkam po sąsiedzku:) ale jak narazie nie dla mnie place zabaw w takim upale.. ale jak mała juz nie bedzie taka mała to z checią:-D

reklama
Carlaa ty mnie proszę nie dołuj ... 2000 euro..... ahhh ...... a łykaj kwas foliowy dla zdrowotności, dziecko to skrab większy niże wszystko ja bym się nie poddała no ale muscie samio sobie przemyśleć i być pewni, ja żałuję że juz nie będę maiął dzieci, a też nie ma co czekać na lepsze czasy, wczoraj spotkałam babeczkę starsza z małym dzieckiem i dziecko miało zespół downa tak że nie ma co odwlekać, biologia ma gdzieś zmiany kulturowe i sytuację ekonomiczną z wiekiem prawdopodobieństwo się zwiększa :-( a dzieciak śliczny słodki naprawdę aż serducho w gardle

a ja tam lubię place zabaw, jeziora, baseny, nawet centra handlowe ja najbardziej sę męczę jak cały dzień muszę siezieć z małym w domu i jego też już nosi ;-) a ja tam anwet na placach zabaw nie mam z kim o dzieciach pogadać, ja to jestem tak zakochana w moim misiaku że mogę o nim 24 na dobę gadać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry