reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

emilka i katerinka dzięki za cenne rady :-) Decyzję podjęłam taką,że narazie nie skorzystam z tej oferty. Jest to umowa na zastępstwo więc szanse,że mnie potem zatrudnią to jakieś 50%. Kobieta, która miałabym zastępować sama nie wie czy wróci,a może się okazać,że np za pół roku zostanę bez niczego,a tu mam umowę na czas określony i w każdej chwili mogę wrócić do pracy. Zadzwoniłam tam dzisiaj, podziękowałam za ofertę i powiedziałam jej,że to dla mnie zbyt duże ryzyko bo mam małe dziecko. Ona na to,że być może wkrótce pojawi się wolny etat. Zobaczymy jak to będzie;-)

reklama
eweline no widzisz czyli samo sie rozwiazalo ,najwazniejsze ze ty widzisz pozytywy

a ja dzisiaj przypadkiem bylam w pracy i sie dowiedzialam ze moge wrocic chocby od jutra do pracy ale w innym miescie, :angry:mowie nie to ja poczekam ile bedzie trzeba i juz , do wrzesnia pare tygodni wiec zobaczymy jak sie to rozwiaze , najwazniejsze ze kierowniczka jest za mna i chce mnie u siebie ,wiec badan narazie nie robie , .a co nagle to po diable ,
przedszkole zalatwione wiec w kazdej chwili jak bedzie potrzeba to ide .

jaimis problem w tym ze on wogole nie spi :baffled:a dzisiaj to juz przeszedl samego siebie nie wyrabiam po prostu jeszce dzisiaj bylam juz sama w domu bo mamie skonczyl sie urlop a ten jak na zlosc jest jeszcze gorszy :baffled: nie daje juz sobie z nim rady....:-(

Carla dowiedz sie jutro jak duze jest to zadluzenie.. moze bardziej oplacaloby sie je splacic a pozniej wlasnie sprzedac... u mnie tez kiedys byla podobna sytuacja, ojciec zadluzyl mieszkanie i chcieli je zabrac ale moja mama w pore zainterweniowala i pozwolili splacic zadłuzenie w ratach i mieszkanie tym sposobem przeszlo na nią...

Raczkowa wytrwałosci kochana, nie jedna przez to przechodzila i nie jedna jeszcze bedzie- mowie tu o mnie... a jesli faktycznie wcale nie spi to moze do lekarza trzeba sie udac na wizyte i szukac przyczyny.. moze to te nieszcesne kolki:-( biedaczek:(

Carlaa o cholera szkoda :-(
Raczkowa wiesz że ty musisz się wyciszyć bo dziecko tak może reagować na twoje emocje???? A masz leżaczek używasz???? u mnie się mega sprawdzał jak siedziałma z moim sama. Ja nieraz jak był płaczliwy kładłam go w leżaczku nalewałam ciepłej wody do termoforku "pingwinek" i tak sobie leżał, podobno tak się nie powinno robić ale u mnie się sprawdzało :-p

emilka Dziekuje kochana :* bylam u lekarza juz i wczesniej i dzisiaj rozklada tylko rece i mowi ze niektore dzieci tak maja i musza sie przyzwyczaic :eek: heh jutro wpadnie kolezanka i da mi namiary na innego pediatre ktory jej pomogl bo jej syn tez plakal bo mial kolki a 3 pediatrow sie na tym nie poznalo i dopiero ta lekarka jej pomogla

jaimis mam lezaczek (tatus kupil:szok:) ale sprawdza sie tylko raz przez 5 minut rano pozniej juz jak tylko sie schylam zeby go polozyc do niego to podnosi o ton wrzask :confused2::-D

carla ojj tak ma temperament i po mnie i po plemniku ...boshhhe zeby mu to przeszlo w koncu a Nelce przeszlo czy dalej taka nerwowa? :eek: powodzenia z tym mieszkankiem

raczkowa próbowałaś sab simpex? Na kolki lekarze powypisują Ci jedynie jakieś leki, które nawet nie koniecznie będą trafione i tyle. Wiem, ze duzo mam w desperacji to stosuje.

reklama
Do góry