reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

emilka i katerinka dzięki za cenne rady :-) Decyzję podjęłam taką,że narazie nie skorzystam z tej oferty. Jest to umowa na zastępstwo więc szanse,że mnie potem zatrudnią to jakieś 50%. Kobieta, która miałabym zastępować sama nie wie czy wróci,a może się okazać,że np za pół roku zostanę bez niczego,a tu mam umowę na czas określony i w każdej chwili mogę wrócić do pracy. Zadzwoniłam tam dzisiaj, podziękowałam za ofertę i powiedziałam jej,że to dla mnie zbyt duże ryzyko bo mam małe dziecko. Ona na to,że być może wkrótce pojawi się wolny etat. Zobaczymy jak to będzie;-)

reklama
eweline no widzisz czyli samo sie rozwiazalo ,najwazniejsze ze ty widzisz pozytywy

a ja dzisiaj przypadkiem bylam w pracy i sie dowiedzialam ze moge wrocic chocby od jutra do pracy ale w innym miescie, :angry:mowie nie to ja poczekam ile bedzie trzeba i juz , do wrzesnia pare tygodni wiec zobaczymy jak sie to rozwiaze , najwazniejsze ze kierowniczka jest za mna i chce mnie u siebie ,wiec badan narazie nie robie , .a co nagle to po diable ,
przedszkole zalatwione wiec w kazdej chwili jak bedzie potrzeba to ide .

jaimis problem w tym ze on wogole nie spi :baffled:a dzisiaj to juz przeszedl samego siebie nie wyrabiam po prostu jeszce dzisiaj bylam juz sama w domu bo mamie skonczyl sie urlop a ten jak na zlosc jest jeszcze gorszy :baffled: nie daje juz sobie z nim rady....:-(

Carla dowiedz sie jutro jak duze jest to zadluzenie.. moze bardziej oplacaloby sie je splacic a pozniej wlasnie sprzedac... u mnie tez kiedys byla podobna sytuacja, ojciec zadluzyl mieszkanie i chcieli je zabrac ale moja mama w pore zainterweniowala i pozwolili splacic zadłuzenie w ratach i mieszkanie tym sposobem przeszlo na nią...

Raczkowa wytrwałosci kochana, nie jedna przez to przechodzila i nie jedna jeszcze bedzie- mowie tu o mnie... a jesli faktycznie wcale nie spi to moze do lekarza trzeba sie udac na wizyte i szukac przyczyny.. moze to te nieszcesne kolki:-( biedaczek:(

Carlaa o cholera szkoda :-(
Raczkowa wiesz że ty musisz się wyciszyć bo dziecko tak może reagować na twoje emocje???? A masz leżaczek używasz???? u mnie się mega sprawdzał jak siedziałma z moim sama. Ja nieraz jak był płaczliwy kładłam go w leżaczku nalewałam ciepłej wody do termoforku "pingwinek" i tak sobie leżał, podobno tak się nie powinno robić ale u mnie się sprawdzało :-p

emilka Dziekuje kochana :* bylam u lekarza juz i wczesniej i dzisiaj rozklada tylko rece i mowi ze niektore dzieci tak maja i musza sie przyzwyczaic :eek: heh jutro wpadnie kolezanka i da mi namiary na innego pediatre ktory jej pomogl bo jej syn tez plakal bo mial kolki a 3 pediatrow sie na tym nie poznalo i dopiero ta lekarka jej pomogla

jaimis mam lezaczek (tatus kupil:szok:) ale sprawdza sie tylko raz przez 5 minut rano pozniej juz jak tylko sie schylam zeby go polozyc do niego to podnosi o ton wrzask :confused2::-D

carla ojj tak ma temperament i po mnie i po plemniku ...boshhhe zeby mu to przeszlo w koncu a Nelce przeszlo czy dalej taka nerwowa? :eek: powodzenia z tym mieszkankiem

raczkowa próbowałaś sab simpex? Na kolki lekarze powypisują Ci jedynie jakieś leki, które nawet nie koniecznie będą trafione i tyle. Wiem, ze duzo mam w desperacji to stosuje.

reklama
Do góry