On już płacze, bo wyjeżdżając za granicę zapomniał, że tam trzeba pracować, żeby żyć.. i z tego co wiem to dostaje teraz po dupie od życia. I dostanie jeszcze bardziej jak przyjdzie mu wypłacić się z alimentów na moje dziecko, na mnie i jeszcze na to kolejne dziecko co ma w drodze z jakąś gówniarą..
Zostawił mnie po dwóch miesiącach więc niestety nie mogłam unieważnić małżeństwa. A szkoda.
Zaczytuję się w historiach innych kobiet i nie mogę uwierzyć jacy faceci potrafią być podli..
Najgorsze jest to, że czuję się okropnie siedząc na garnuszku u rodziców:/ A zrobiłam już wszystko co możliwe, żeby wyjść z tego bagna.. Nie pozostaje nic innego jak czekać.. I jak mały tylko podrośnie od razu do pracy
Dziękuję za te słowa otuchy. Naprawdę wiele to dla mnie znaczy.
Zostawił mnie po dwóch miesiącach więc niestety nie mogłam unieważnić małżeństwa. A szkoda.
Zaczytuję się w historiach innych kobiet i nie mogę uwierzyć jacy faceci potrafią być podli..
Najgorsze jest to, że czuję się okropnie siedząc na garnuszku u rodziców:/ A zrobiłam już wszystko co możliwe, żeby wyjść z tego bagna.. Nie pozostaje nic innego jak czekać.. I jak mały tylko podrośnie od razu do pracy
Dziękuję za te słowa otuchy. Naprawdę wiele to dla mnie znaczy.