no i jeszcze ex wyskoczyl do mnie z tesktem:
-czy te lego co jego mama przyniosla filipowi to ma wymieszane z moim?
a ja:
-tak, ale ze ona przyniosla tylko te z kubusiem puchatkiem
-a jak Filip przyniesie inne to tez wymieszasz?
-Filip sam sobie nic nie przyniesie jak mu nie dasz badz Twoja mama nie przywiezie
-no, bo jego za 1,5-2 lata duplo juz nie bedzie interesowac. co zamierzasz z nim wtedy zrobic?
-a co? chcesz kupic?
-bo ja nie bede kazdemu dzieciakowi z osobna kupowal duplo. chce je potem zabrac dla zoski (jego m-czna corka)
-jak chcesz cos dla niej zabierac to sobie trzymaj u siebie. wszystko co trafi do mnie u mnie zostanie. nie bede dziecku zabawek zabierac. a konstrukcyjnymi z duplo dzieci sie bawia bardzo dlugo laczac je z tymi drobieniejszymi.
[/FONT]
Trzymajcie mnie płacze ze smiechu co za bezczelny typ
Ja bym go chyba śmiechem zabila! Co za koles hahahahahha "CHCE JE POTEM ZABRAC DLA ZOSKI"
Taki biznesmen tyle kasy hahaha a zabawki dziecku bedzie zabierał!
Ty sie kochana ciesz ze tylko zabawki hahah niedlugo przyjdzie o ciuchy żebrać
Charlene teraz rodzice w gonitwie za pieniędzmi dla dzieci zapominaja o tych dzieciach po drodze....
Wyrosnie z tego chłopca mały materialista i szantażysta pyskacz i nie wiem co jeszcze...bedzie wszystko chcial i im starszy bedzie tym wiecej bedzie chcial i tym drozdze zabawki!
Dziewczyny co do ślubu..ja zawsze marzyłam o ślubie w białej sukni w kościele...Ale do cholery skad na to pieniadze!? ja nie wiem za co Ci ludzie sie hajtają i takie wesela na pokaz robia...Chyba ze panuje zasada -Zastaw sie a POSTAW sie ..... nie mam zamiaru sie zapozyczac zeby sie pokazac i 2 dni pobawic .. .
Tez tak jak Carla myslalam o cywlinym , pozniej o obiadku w jakims lokalu ale to tez kupa kasy .. I sama nie wiem teraz...szkoda mi kasy.
My mamy kongo na tym starym mieszkaniu. Przez mrozy gdzies pękła rura i sasiadce z dołu pod nami kapalo z sufitu..
U nas ciepło sucho. Ale oni to maja w tyłku. Sasiadka zorbiłą wielka awanture jak moj P poszedł zapytac co z tym fantem wspolnie robimy, poniewaz nie mamy wody teraz ani my ani oni . A ta z gęba zaczeła awanture robic wyzywac nas mowie wam szok
ze ją to nie interesuje ze ona nawet zlotowki nie wylozy ze ma to w tylku
co za baba! To nie z naszej winy, ja mrozu nie zamawialam, my mamy w lazience cieplo ( oni lazienki nie maja wogole nawet wc
) Mówie wam rozpruta podloge mamy w lazience dziury w scianach, i hydraulika zamawialam bo ona zero zaintersowania! Powiedziala ze chce wode i tyle nie interesuja jej skad co i jak... To mieszkanie tam wykancza mnie psychicznie
Mieszkamu na gorze tego domu a pod nami jedna stara panna o ktorej pisze, a obok "samotna matka" 32 latka - 3 dzieci która przygarneła sobie chłopaka mojej kolezanki z która tez ma dziecko w wieku mojego Jasia, chłopaczek 24 latka ma . .
On wczesniej mieszkał tu gdzie my teraz, i wlasciciel zalozyl mu sprawe o zdemolowanie mieszkania i kradziez. Mówie wam jak sie tam wprowadzilimy sufit wisiał, dziury w drzwiach jakies dziwne dziury w scianach po naprawach, ogolnie syf jedna wielka meliniarnia.. I najlepsze ze sprawe umorzono
z powodu - braku dowodów ! - Ok 20 zdjec jak nie wiecej, ale dowodow brak! Nie wiem czy to ma cos wspolnego nz tym ze jego szwagier w policji pracuje
Mówie Wam...jestes od 2 dni zła jak osa
Robia nam po zlosci wlaczajac bardzo glosno muzyke np po 6 rano , albo punkt 21.50 i oczywiscie wylaczaja punkt 22.00 ... takie wbijanie szpileczki ... mówie wam mam dosc.. ale lzej mi wygadalam sie chociaz komus ..