fikusek1988
Mama Alanka:)
Candy to na kiedy masz date?
Ale Zuzia urosła a pamietam jak jeszcze niedawno w ciayz byłaś:-)
Ale Zuzia urosła a pamietam jak jeszcze niedawno w ciayz byłaś:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ktorego u ciebie kase wyplacaja? u mnie np dp 23 i dopiero wtedy kase sie dostaje a jak decyzje masz po przelwie to musisz czekac na kolejny terminHej kochane
Ja tylko na chwilke.. Pozniej napisze co i jak u mnie. Oczywiscie czytam was na biezaco. Zycze Szczesliwego Nowego Roku !!
I mam pytanie. Wiecie moze ile trzeba czekac na kase z mopsu od odebrania decyzji ? Dzwonilam do nich w polowie grudnia, pytalam czy jest decyzja twierdzili, ze nie, darli sie przez ten telefon. A na decyzji data za 7 grudnia... po prostu masakra. w koncu dzisiaj ja odebralam. To chyba jakos szybko powinni ten przelew zrobic ??