reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
No Zuzu duża dziewczynka :p ma 98centyl. Wzrost ma 1.5rocznego dziecka. Najważniejsze, że zdrowa.

Termin na ost. sobotę września ;) czyli od dziś równo za 9mies.

a co tu taka cisza????/

my po udanym dwudniowym sylwestrze ,wczoraj do 6 rana trwal , z maluchami od 20 do 23 tanczylismy wszyscy,takiej ekipy zgranej nie widzialam a maluchy miedzy nami ,takich buziek usmiechnietych fajnych to naprawde az milo bylo patrzec , potem my do 3 jeszcze dance party i do 6 pogawedki przy winku itp, nikomu sie nie chcialo spac
a maluchy pobudke o 8 nam zrobily pelne wigoru i energi i do 18 pelna chata znowu, na takim sylwestrze dlugo nie bylam i naprawde fajna ekipa i super
i powiem wam ze wyszlo nam na glowe po 25 zl , kupilismy co trzeba,ja robilam tam lazanie, salatke gyros i rybke i kazdy po kolei cos pichcil a meskie towarzystwo zadbalo o alkohol i naprawde mozna sie swietnie bawic i miec przy sobie dzieciaczki:))))) kazdy odpoczal od wszystkiego i fajnie zaczelismy nowy rok :))))))

Cześć,
trafiłam tutaj kilka dni temu, wciągnęło mnie czytanie, jak piszecie o Waszych przeżyciach.
Chciałam się przywitać, jestem samotna w ciąży.... samotna w sensie, że bez faceta, ale nie całkiem sama, bo mam cudownych rodziców. Termin porodu na marzec.
Szczęśliwego Nowego Roku! :-)

ufff i po świetach ;-)

Orchidea22 no to gratulacje i obyście byli cholernie szczęśliwi!!!

Candyc a tobie życzę żeby wrzesień tego roku był śliczny J To długa twoja niunia mój to mały krępy dopiero 80 J
Carlaa podoba mi się że zmieniłaś podejście, do pracy i szefów mniej emocjonalne to tylko praca a zwłaszcza jak ma się doczynienia z takim szefem jak twój J
Szukajacawrazen witaj i na pewno od marca nie będziesz samotna przez najbliższe naście lat ;-)

Hej kochane

Ja tylko na chwilke.. Pozniej napisze co i jak u mnie. Oczywiscie czytam was na biezaco. Zycze Szczesliwego Nowego Roku !!

I mam pytanie. Wiecie moze ile trzeba czekac na kase z mopsu od odebrania decyzji ? Dzwonilam do nich w polowie grudnia, pytalam czy jest decyzja twierdzili, ze nie, darli sie przez ten telefon. A na decyzji data za 7 grudnia... po prostu masakra. w koncu dzisiaj ja odebralam. To chyba jakos szybko powinni ten przelew zrobic ??

Hej kochane

Ja tylko na chwilke.. Pozniej napisze co i jak u mnie. Oczywiscie czytam was na biezaco. Zycze Szczesliwego Nowego Roku !!

I mam pytanie. Wiecie moze ile trzeba czekac na kase z mopsu od odebrania decyzji ? Dzwonilam do nich w polowie grudnia, pytalam czy jest decyzja twierdzili, ze nie, darli sie przez ten telefon. A na decyzji data za 7 grudnia... po prostu masakra. w koncu dzisiaj ja odebralam. To chyba jakos szybko powinni ten przelew zrobic ??
a ktorego u ciebie kase wyplacaja? u mnie np dp 23 i dopiero wtedy kase sie dostaje a jak decyzje masz po przelwie to musisz czekac na kolejny termin
jak masz date z 7 grudnia a przelewy robili np do 5 do dopiero w styczniu kasa bedzie

U mnie tak wlasnie jakos 6 albo 7. Roznie. Tylko, ze u mnie jest tak, ze jak sie decyzji nie odbierze to oni wtedy nie wyplacaja... w ogole nie wiem o co z tym chodzi ehh.. A ja bez kasy od listopada, jakas masakra. Jutro tam zadzwonie i zapytam

reklama
carla nie bylo go z nami, widzielismy sie w swieta w okrojonym czasie i jeszcze po i daje sobie spokoj, nasze dzieci sa inaczej wychowane,inaczej ja patrze na spedzanie czasu z dziecmi a corka j jest ze wszystkim na nie,zreszta on zaczal tez miec jakies jazdy a ja nie mam ochoty na uzeranie sie, cos sie wypalilo i skoro nie mozemy normalnie spedzac czasu i byc normalna para to ja dziekuje, dawalam szanse myslalam ale nie chce czegos za wszelka cene, zreszta po tym co przeszlam sama w ciazy mam inne podejscie i nic na sile, wole skonczyc cos w pore nic potem zalowac, mysle ze jak kiedykolwiek mielibysmy zamieszkac razem to bysmy sie pozabijali hehehe ,chociaz nie powiem zabiega w dalszym ciagu ale coz zycie

tylko uwazaj z tymi inhalacjami,bo ja malemu tak robilam az w koncu dostal skurczu oskrzeli i wyczytalam ze to z przedawkowania pulmicortu ale z drugiej strony wolalam to jak nie moze antybiotyku

honey nadplaca ci wszystko ale wyplaty kasy sie nie wyklocisz z nimi ,powiedza ze nie ma przelewu i koniec
chociaz np ja w grudniu zaliczke mialam juz jakos po 15 az sie zdzwilam

Ostatnia edycja:
Do góry