reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Życzę Wam wszystkiego dobrego
Samej radosci z naszych pociech
Oby mniej nam broiły :)
Duzo zdrówka kazdej wytrwalosci i
radosci z kazdego nadchodacego dnia
Kochane Forumowiczki :)
A ciężarówkom szybciutkiego i bezbolesnego rozwiazania:)!

My na świeta idziemy do moich rodziców :-p

No i w koncu moge sie pochwalic :-)

...Mój ukochany dziś poprosił mnie o ręke :-)

Buziaki dla Wszystkich

reklama
HEJ!! Tak dawno mnie tu nie bylo, ze zapomnialam login i haslo :D

Chce zlozyc Wam Mamusie najserdeczniejsze zyczenia! Niech przyszly rok przyniesie Wam mnostwo szczescia, wiele wspanialych chwil, milosci i radosci.

Dzieciom zycze duzych prezentow (uwaga na zeby!:) ), sniegu, zeby mogly pojezdzic na sankach, duzo zdrowka i radosnych Mam (i Ojcow), ktore beda zawsze przy dzieciach!

Tym Dzieciom w brzuszkach zycze szybkiego spotkania z Mamusia i zdrowka, zdrowka, zdrowka!

Ja sie bawie w kuchni, Nikos czeka na Mikolaja, Kamil poszedl po prezenty (wczoraj przyjechal z Niemczech, wiec nie mial kiedy). Najpierw bedziemy z moja rodzina, pozniej z jego :/ nie bardzo mi sie chce tak krazyc, ale jak trzeba to trzeba :)
Kochane Zycze Wam wszystkim Wesolych Swiat!!!!!!!!!!

Orchidea GRATULUJE!!!! Ojej bardzo sie ciesze :D To zycze Wam wszystkiego dobrego juz na nowej drodze zycia :D Na prawde bardzo sie ciesze :D :*

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu,sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłościi aby ten Nowy Rok 2012 był szczęśliwy i pełen sukcesów w życiu .

jak dobrze ze juz po swietach:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moja mama jak zwykle szalala i siostra wziela ja dzis do siebie blogi spokoj zapanowal, urzadzilismy sobie kino heh pogralismy w gry i maluchy zasnely jak suselki ,bo chorobska sie nas trzymaja nie zle tak naprawde ,

orchidea gratulacje :)))))))

Orchidea serdeczne gratulacje :) Oby kazda z nas to spotkalo.

U nas swieta minely bardzo fajnie. Tylko biedna sara z emocji nie mogla spac w ogole - przed wigilia dostala goraczki z tego rozemocjonowania,ale potem juz bylo ok. Zrobilysmy tyle dekoracji swiatecznych ile chyba przez cale zycie nie zrobilam. Szymon nam pomagal, potem dzielnie towarzyszyl na wszystkich obiadach rodzinnych.
W piatek chyba wybierzemy sie na narty, bo chcialam zeby Sara juz sprobowala delikatnie stanac na takim czyms ;)

A ja wciaz czekam na kase z mopsu :/ Zlozylam podanie w pazdzierniku, ale poniewaz chcieli jeszcze jakis papierek z sadu nie dostalam wciaz decyzji. Sad wyslal mi pismo czy udalo mi sie ustalic adres eksa, zlozylam podanie ze nie i czekam az wysla do mopsu kopie papierka z zeszlego roku z biezaca data, ze nie mozna przeprowadzic egzekucji komorniczej. I czeeekam i czeeeekam...I moze w styczniu sie wreszcie doczekam - dobrze ze chociaz jest wyrownanie :/

reklama
I moje również gratulacje :) Orchidea ! Oby wszystko tym razem było jak należy.

My mamy już datę ślubu, mimo iż odległa... u mnie w brzuchu rewolucja.

Życzę Wam wszystkim w nadchodzącym nowym roku, przede wszystkim zdrowia, wszelakiej pomyślności, kupy szczęścia i wytrwałości w postanowieniach. Pomyślnych wiatrów na życiowych zakrętach, i przyjaciół tych prawdziwych.

Do góry