Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
U mnie było identycznie..jak bylismy w szpitalu miał utajnione czy jakos tak szmery na serduchu. Robili wywiad o jego cala rodzine i choroby..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaimis tez sie zawsze balam jak to bedzie jak chlopcy zaczna pytac o tate, poki co nie pytaja jakos szczegolnie, on ich potrafi odwiedzic raz na rok i to wszystko a ma niespelna 55 km.
W albumie maja z nim zdjecia wiedza ze to ich tata ale aby mowic dlaczego tak robi to sa za mali, ja sama nie mam pojecia dlaczego niektorzy tacy sa. Dzieci kiedys same wystawia mu kwitek i wtedy to bedzie jego przegrana...
Dzieci sa czasem madrzejsze od dorosłych
Powiem tez ze jakos od nowego roku mi "lzej" jest chociaz jeszcze czasami ta zlosc, ale przynajmniej juz noce przesypiam.
Czemu nie pojdziesz do jakiegos psychologa?Ja chodziłam brałam tabletki antydepresyjne i uspokające po których czułam sie o niebo lepiej..
Chociaz uwazam ze to byl blad ze z nim bylam ta mala osobka mi wszystko wynagrodzi .... przeciez dzieci umieja sie cieszyc z pary skarpetek z ulubiona postacia z bajek
Dzieci sa rozbrajajace pod tym wzgledem