fikusek1988
Mama Alanka:)
i dodam jeszcze ze jak ktos czuje sie obrazony czyjas wypowiedzia to mozecie same rapotwac takie posty naciskajac na ten trojkat z wykrzyknikiem pod danym postem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
candy nie rozmieszaj mnie a co ma jedno z drugim,na pierwszych randkach nie bylo sexu wiec nie wiem o co ci chodzi.
co ja mam sie rok randkowac zeby a jak by nam potem nie pasowalo w lozku,to co na sile udawac, . ciebie moge o to samo zapytac czemu sie tak szybko zareczasz,juz ufasz???? chyba nie slusznie mnie oceniasz ,ale mnie to ryra ,bop kazdy robi jak uwaza
Zareczyny odrazu nie oznaczają ślubu!!!po to sa by lepiej sie poznac i wspolnie planowac przyszlosc i zaobserwowac czy mozna ufac czy nie
Candy,ciut nie wesele te twoje chrziny
U mnie to wystarczylo jedno cieple danie i deser i lody,winko i trwalo wszystko 4 godziny.I mysle ze wystarczylo.
A dziewczyna z pracy to robila az na 40 osob i balanga jak na weselu i muzyka i tance,hehehehe.To zalezy co kto lubi
Jestem już prawie przy zakończeniu licencjata... Ufff dobra jestem, troszkę ponad 2 tygodnie pisałam