reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Krropelka faktycznie Twoj ex wszystkich juz chyba przebil :/ co jak co ale sama bym nie weszla do wody w ubraniach a tym bardziej dziecka bym nie wrzucila! fakt, mogla byc dobra zabawa, ale moze Filipkowi wcale sie juz tak fajnie nie wracalo, jak byl caly mokry? a Twoj ex chociaz byl zamoczony?
Katerinka oj grzeszysz kobiety, grzeszysz ;) Kubus mial pilnowac i co? odpadl? :) zadzwonie jutro na lotnisko i sie dopytam, zbey nie bylo niespodzianek. Bo jesli bede potrzebowala zgody, to trzeba szybko umawiac sie z notariuszem ;/
Agnes baw sie tam dobrze i rob zdjecia, pozniej sie pochwalisz :D

reklama
Katerinka Ty czorcie :D :D :D !!!!! Ale się uśmiałam :D I dobrze, widzisz jak lepiej po nabrojeniu się czujesz ?? :)

A ja mam dziś dziń bez Neli, tata ją zabrał do swojej baby (inaczej nie napiszę bo jej nie cierpię) i jadę do koleżanki :)

mloda ex nie wrzucil Fifka do wody. on "jedynie" pozwolil mu tam wejsc, bo Filip chcial... a ex oczywiscie odpowiedzialnie pilnowal by dziecko sie nie utopilo... sam byl suchutki. ehh...
a jak tam sobie porownam jak moj M podhcodzi do Fifka... jak on sie nim zajmuje to ja mu o niczym mowic nawet nie musze. i mam 100% pewnosc, ze Filip bedzie nietylko bezpieczny, ale tez ze nie zje czego nie moze, nie bedzie sie bawil czym i jak nie moze.ze zajmie sie nim leoiej nawet niz ja sama.

Kropelka wymiękłam czytając Twój post...masakra...ten koleś jest chyba z innej planety...ja tam nigdy nie bałam się dawać Nicole exowi bo był,jaki był ale zawsze miał ją na oku i nie doprowadził jej do takiej katastrofy...

Katerinka a Ty juz zamowilas bilety do Krropelki, a nie masz paszportu dla Malej? Bo tak wyczytalam teraz kilka stron wczesniej ;) fajnie, ze lecisz do Krropelki naszej :) Ciekawe kiedy Krropelka do nas przyleci?? ;) ja sie chetnie spotkam! A Nikosiowi dzien wczesniej dam leki, zeby czasem mi nie wymusil siedzenia w domu! :)
Dolacze fotki mojego Panicza :D

firanka otoz to! moj ex jest z innej planety :tak:. az dziw, zie sie kiedys spotkalismy w jednym punkcie w czasoprzestrzeni. no, ale nie ma tego zlego... mam wspanialego syna :-)
mloda slodziak z Nikosia :tak:. dzis podejrzalam go tez na nk. ale on ma niebiesciutkie oczka :-)
katerinka przyleci do mnie poki co tylko z Kubusiem dla ktorego bedzie miec niebawem dowod. a corcia to nastepnym razem jak juz sadownie wywalczy paszport dla niej :tak:
a ja przylece do pl jak bede miec paszport dla Fifka. ale to na pewno szybko nie nastapi, bo moj ex jest na nie...

a u nas dzis od rana leje. ehh.. wiec nosa z domu nie wysuniemy dzis :-(
za to jak Fifko skonczy jesc obiad bede piec czekoladowe ciasto: brownies
http://2smaki.pl/index.php/ciasta/brownies-dziecinnie-prosty/ - idealne na okres okolookresowy, paskudna pogode i ogolnego dola :-D:tak:

Witajcie kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wrocialm!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak ja sie za Wami stesknilam:)))) Widze jakies nowe nicki - niestety dalej te dranie nie potrafia sie zachowac - ehhh wsadzic ich do dolka i zasypac

U mnie duzo sie dzialo, ale w efekcie tylko lat mi przybylo...
Starszak lobuzuje, pyskuje, ale mowi ze jestem najukochansza mama i to mi wystarczy. W bracie zakochany po uszy, swiata poza nim nie wiedzi - a tak sie balam, ze bedzie zazdrosny i bedzie go bil. ufff
Mlody jest super, ma 8 zebow - pierwszy ywszedl jak mial 3 m-ce. Niestety ma astme - bylismy 3 tygodnie w szpitalu i mamy diagnoze - no ale plus jest taki, ze nie dostanie juz kolejnego (jest po 7) antybiotyku na zapalenie pluc, nie bedzie jezdzil srednio co 2 tygodnie do lekarza, tylko mamy recepte na P i za leki place 3,20 a nie 89zł. Mam nadzieje ze wyrosnie z tego - jest duza szansa.

Niestety nie jestem w stanie ogarnac co u ktorej sie dzieje - strasznie duzo tego:))) fajnie ze forum dalej zyje!!!!

Widzialam tylko wzmianke o spirali - kur... ja mam mirene - zakladalam w lutym. Od tego czasu to jakis horror. Mam non stop plamienia, bralam juz 4 antybiotyki, srednio co 2 dni bole porodowe (moja macica ewidentnie nie przyjela wkladki). Podjelam ostatnia walke - skonczylam pare dni temu ostatni antybiotyk i przez 3 kolejne m-ce wspomagam sie plastrem antykoncepcyjnym - podobno pomoze. Jak nie to w cholere wyciagam to bo sie wykoncze. Juz pare razy z pracy sie zwalnialam i jechalam do luxmedu z bolem brzucha. Niezla ta antykoncepcja:))))))))))))))
Gdybym miala jeszcze raz podjac decyzje to nigdy w zyciu!!!!!
Ale mam kolezanki, ktore swietnie sie czuja, wiec decyzja kazdej z was

Mam nadzieje, ze sie wdroze jakos w Wasze tematy i historie

Młoda Twoj malenki zajebisty!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam serdecznie:)))))))))))))))))))))))0

gjoasia witaj znowu :-D
ale mnie straszysz kobieto :szok:. no, ale moze u mnie tak nie bedzie. mam mirene 2tyg i 2 dni i czuje sie swietnie. przez 3 dni po zalozeniu pobolewal mnie brzuch- nieprzyjemnie, ale nie jakos strasznie. no i prawie 2 tyg plamilam badz kwawilam. ale od kilku ni to tez ustalo. wiec jestem dobrej mysli. a ten antybiotyk to na co bralas?? i jaki to ma zwiazek ze spirala??

reklama
gjoasia witaj :) tak sie wlasnie zastanawialam co sie z Toba dzieje :) ciesze sie ze u Was wszystko wporzadku. Fajnie ze sie odezwalas :)

firanka czytalam historie o Twoim Tacie na innym watku.... naprawde bardzo mi przykro :( A co do exa... To szkoda slow... Ale tak jak dziewczyny napisaly. Musisz byc silna dla coreczki. Trzymaj sie cieplo!

Do góry