Witajcie kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wrocialm!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak ja sie za Wami stesknilam
))) Widze jakies nowe nicki - niestety dalej te dranie nie potrafia sie zachowac - ehhh wsadzic ich do dolka i zasypac
U mnie duzo sie dzialo, ale w efekcie tylko lat mi przybylo...
Starszak lobuzuje, pyskuje, ale mowi ze jestem najukochansza mama i to mi wystarczy. W bracie zakochany po uszy, swiata poza nim nie wiedzi - a tak sie balam, ze bedzie zazdrosny i bedzie go bil. ufff
Mlody jest super, ma 8 zebow - pierwszy ywszedl jak mial 3 m-ce. Niestety ma astme - bylismy 3 tygodnie w szpitalu i mamy diagnoze - no ale plus jest taki, ze nie dostanie juz kolejnego (jest po 7) antybiotyku na zapalenie pluc, nie bedzie jezdzil srednio co 2 tygodnie do lekarza, tylko mamy recepte na P i za leki place 3,20 a nie 89zł. Mam nadzieje ze wyrosnie z tego - jest duza szansa.
Niestety nie jestem w stanie ogarnac co u ktorej sie dzieje - strasznie duzo tego
)) fajnie ze forum dalej zyje!!!!
Widzialam tylko wzmianke o spirali - kur... ja mam mirene - zakladalam w lutym. Od tego czasu to jakis horror. Mam non stop plamienia, bralam juz 4 antybiotyki, srednio co 2 dni bole porodowe (moja macica ewidentnie nie przyjela wkladki). Podjelam ostatnia walke - skonczylam pare dni temu ostatni antybiotyk i przez 3 kolejne m-ce wspomagam sie plastrem antykoncepcyjnym - podobno pomoze. Jak nie to w cholere wyciagam to bo sie wykoncze. Juz pare razy z pracy sie zwalnialam i jechalam do luxmedu z bolem brzucha. Niezla ta antykoncepcja
)))))))))))))
Gdybym miala jeszcze raz podjac decyzje to nigdy w zyciu!!!!!
Ale mam kolezanki, ktore swietnie sie czuja, wiec decyzja kazdej z was
Mam nadzieje, ze sie wdroze jakos w Wasze tematy i historie
Młoda Twoj malenki zajebisty!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam serdecznie
))))))))))))))))))))))0