Witajcie
No i wyladowalam u mojej wrozki, siedzialam 2 godzinki i glowa mi peka.
Jesli chodzi o mnie to w sercu mam diabla, duzo zalu, agresji, zlych zamiarow, ale jesli sie postaram i naucze sie nierozpamietywac to wyjdzie slonce - tak w skrocie
Jesli chodzi o moja prace to szykuje mi sie awansik (juz raz sie sprawdzilo, wiec mam nadzieje, ze tym razem tez) a z tym zwiazane polepszenie stopy finansowej
Jesli chodzi o tatusia - ma dobre zamiary, najwazniejsza dl aniego jest rodzina - hehehehe, tylko sie chlopak pogubil. nie wiem czy to dobrze, ale powiedziala, ze dopiero na starosc szykuje mi sie zmiana partnera, a teraz bedzie sie krecil moj szanowny sprawca Macieja. Dala mi rade, sluchajcie cytat "trzeba poglaskac, powiedziec milo z usmiechem swoje zdanie i jak sie go utuli to mocno jebn.ac w leb"
wyszlo mi zalatwienie jakis papierow urzedowych, wiec moze alimenty w koncu sadownie zalatwie, bo jak na razie szanowny dawca uwaza, ze jak zrobi od czasu do czasu zakupy to juz jest zajeb.iscie
zmartwila mnie tylko moim zdrowiem - mam byc pod stala kontrola ginekologa, bo mam jakies cholerstwo - podejzewam ze torbiel powraca, a po drugie jakis syf szykuje mi sie w brzuchu - nie weim dokladnie gdzie, ale stwierdzila,ze bedzie wygladac to bardzo groznie, ale w ciagu 6 miesiecy powinno byc po wszystkim (ale nie po mnie;-)), dala mi do 2 miesiecy kiedy wyladuje u lekarzy i bedziemy szukac przyczyn, musze byc gotowa jak to stwierdzila na wielki bol i stres, ale zawsze warto wiedziec o czyms takim wczesniej
kurcze duzo rzeczy mi powiedziala, ale jak nie znacie do konca mojej sytuacji rodinnej, finansowej, zawodowej to tak trudno o tym pisac bo moze byc niezrozumiale, wiec podalam najwazniejsze rzeczy.
Kochane czekamy zatem na moj awans i wizyte w szpitalu