reklama
bezsenna u nas cale szczescie polozna zdejmuje. Wiec nie musialam tylka ruszac w ten mroz:-) a co do tych Twoich "nocnych przygod" to ja mysle ze poprostu Twoj organizm jest juz wykonczony brakiem odpowiedniej dawki snu...
Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Mi kazali witamine k podawac od 2 tygodnia...No ale tak jak napisalam podalam juz witamine D Miskowi dzis Czytalam w necie o tej witaminie K to przeciw tej chorobie krwotocznej noworodka..Bede chyba podawac i ta i ta..
Ja nie wiem ;-)Ja mialam szwy rozpuszczalne i na szczescie juz mnie nikt tam nie ogladal Oj nawet nie wiecie jak balam sie tam dotknac albo lusterkiem podgladnac....az sie przelamalam i nie jest tak zle;-)Teraz juz mnie nic nie boli mam tylko problem z zalatwianiem sie...podobno wyszedl mi hemoroid od wysilku przy porodzie...ble..Ale lecze leczeMam nadzieje ze zniknie i sie wszystko unormuje;-)bezsenna no niezle z tymi Twoimi koszmarami ;/ wydaje mi sie ze to stres i brak snu...moze warto sie o porade zwrocic do kogos?Jakiegos fachowca?lekarza?
Milkada masz racje kochana zapach noworodka jest cudowny....
heh ja jak narazie pachne raz mleczkiem raz oliwkami kremami i dzidzia
Wiecie co wogole jestem w wielkim szoku...dawca dzis mi przyslal pieniazki..
800 zl kupa kasyyyyy... Zdziwilam sie i zapytalam sie go czy to za dwa miesiace z gory czy jak?A on do mnie ze no to na mnie i na maluszka... I wez tu chlopa zrozum......On ma naprawde podwojna osobowosc...
Ja nie wiem ;-)Ja mialam szwy rozpuszczalne i na szczescie juz mnie nikt tam nie ogladal Oj nawet nie wiecie jak balam sie tam dotknac albo lusterkiem podgladnac....az sie przelamalam i nie jest tak zle;-)Teraz juz mnie nic nie boli mam tylko problem z zalatwianiem sie...podobno wyszedl mi hemoroid od wysilku przy porodzie...ble..Ale lecze leczeMam nadzieje ze zniknie i sie wszystko unormuje;-)bezsenna no niezle z tymi Twoimi koszmarami ;/ wydaje mi sie ze to stres i brak snu...moze warto sie o porade zwrocic do kogos?Jakiegos fachowca?lekarza?
800 zl kupa kasyyyyy... Zdziwilam sie i zapytalam sie go czy to za dwa miesiace z gory czy jak?A on do mnie ze no to na mnie i na maluszka... I wez tu chlopa zrozum......On ma naprawde podwojna osobowosc...
Mi kazali witamine k podawac od 2 tygodnia...No ale tak jak napisalam podalam juz witamine D Miskowi dzis Czytalam w necie o tej witaminie K to przeciw tej chorobie krwotocznej noworodka..Bede chyba podawac i ta i ta..
800 zł to wcale nie jest aż tak dużo jak się wydaje,kupisz pieluszki,chusteczki,krem do pupy,do kąpania coś,wkładki herbatki laktacyjne,i wiele innych rzeczy i kasy nie ma,jakby się rozpłynęła, a póżniej będzie jeszcze mniej,jak dojdzie jakieś inne jedzonko,to się tak wydaje ale to wszystko mnóstwo pieniędzy kosztuje.....
Więc moim zdaniem łaski nie zrobił że tyle przysłał :-).
bezsenna no zaskoczyłaś mnie tymi przygodami nocnymi,nie wiem co powinnaś zrobić w takim przypadku,może naprawdę zgłosić się do lekarza... Albo porządnie wyspać ale przy Kubulku to chyba jak na razie nie możliwe .
Uciekam pisać pracę do szkoły :-).
Pozdrowionka i udanej przespanej nocy.
Ps.A co do mojego wolnego,to nie tak do końca że czas poświęcam na relaxs. Jestem w pracy,dorywczej w zastępstwie za ciocię :-).
Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
800 zł to wcale nie jest aż tak dużo jak się wydaje,kupisz pieluszki,chusteczki,krem do pupy,do kąpania coś,wkładki herbatki laktacyjne,i wiele innych rzeczy i kasy nie ma,jakby się rozpłynęła, a póżniej będzie jeszcze mniej,jak dojdzie jakieś inne jedzonko,to się tak wydaje ale to wszystko mnóstwo pieniędzy kosztuje.....
Więc moim zdaniem łaski nie zrobił że tyle przysłał :-).
Masz racje w sumie bylam dzis na zakupach i kupilam dokladnie to co napisalas no i w portfelu prawie pusto... Ale zaskoczyl mnie tym bo wczesniej przysylal tylko 400 zł ..ciezko go rozgryźć ;/ Ale ciesze sie bo czytajac ile dawcow wogole nie placi itd... wspolczuje tym wszystkim mamom.... Ale wiecie co ostatnio zwierzyl mi sie Moj pewien znajomy...Ma corke 13lat.... sam ja wychowuje Kobieta odeszla od niego z innym A mala mu zostawila szok.................
jeszcze nie samotna
Fanka BB :)
a tak zapytam z ciekawosci... nie robia do was ex podchodow? zeby wrocic?
jest ogień tak naprawdę mam 2 egz., z czego tylko na jeden muszę się uczyć z książki. Drugi to animacja projektu domu, muszę zrobić film i go później na niby egzaminie zaprezentować. Reszta przedmiotów jest na kolejnym semestrze, więc tylko zaliczenia - projekty. Jak będę mieć wszystkie na czysto to porobię zdjęcia i się pochwalę moimi płodami a jak Twoja? czy już po? bo dzienni chyba mają jakoś szybciej, niż zaoczni...Ravenalka Jak sesja?
(a tak w ogóle naprawdę to chciałabym już wakacje, ale takie, żebym nie musiała zaliczać praktyk. generalnie to padam na ryj za przeproszeniem)
katerinka111
Fanka BB :)
ja za moim ex nie nadazam,przyszedl laskawie i do mnie z tekstami ze on nikogo nie ma a ja mu i co teraz ja mam z tym zrobic,moglismy byc rodzinka to mogles myslec szybciej i sie zbulwersowal boli boli to tzreba sie zachowywac a nie rodwojenie jazni na okraglo miec ,
i juz mnie podkur... bo od soboty bedzie gral wspaniala rodzinke,nauka w kosciele i chrzciny,mnie juz krew zalewa jak slysze jego teksty, orchidea dobrze ze dal ci tyle kasy ale chlopy to porafia miec osobowosc na zawolanie,tak nie przychodzi a teraz glowa rodziny
mamuski wspaniale te waszy maluszki:-)
Też tak myślę. W sumie czuję się wyspana, ale to chyba tylko dlatego, że mój organizm się już przyzwyczaił, bo tak naprawdę to teraz wychodzi to moje całe zmęczenie...bezsenna u nas cale szczescie polozna zdejmuje. Wiec nie musialam tylka ruszac w ten mroz:-) a co do tych Twoich "nocnych przygod" to ja mysle ze poprostu Twoj organizm jest juz wykonczony brakiem odpowiedniej dawki snu...
A co do tych witamin, to jest tak, że w kapsułkach kosztuje ze 2-3 dychy i starcza na miesiąc, ale mi na początku pediatra wypisała witaminę D na receptę i to była taka mała buteleczka, za niecałe 3pln, dawało się po kropelce dziennie i to mi starczyło jakoś na 3 miesiące, więc się bardziej opłaca. Może poproś, żeby Ci wypisali. Co do ex i pieniędzy, to fakt, szybko się je wydaje przy małym dziecku, ale zawsze lepiej dostać te 800 pln, niż z własnej kieszeni wyłożyćMi kazali witamine k podawac od 2 tygodnia...No ale tak jak napisalam podalam juz witamine D Miskowi dzis Czytalam w necie o tej witaminie K to przeciw tej chorobie krwotocznej noworodka..Bede chyba podawac i ta i ta..
Co do mnie, to moja babcia już mi wmawia odchylenia psychiczne
Milkada Prędko się nie wyśpię raczej...Karmię cały czas cycem. Nie chcę dawać na noc żadnych zapychaczy typu kaszki, czy mleko modyfikowane. Może byłoby mi łatwiej, ale jakoś nie chcę. A Ty, widzę, sobie radzisz z nocnym karmieniem, fajnie Kubulek teraz śpi i ja się wzięłam za naukę, jeszcze jeden egzamin.
Ravenalka My mieliśmy sesję od 28 stycznia i mamy do piątku. W piątek ostatni egzamin. A potem idę do kina. Coś mi się od życia należy Chętnie zobaczę Twoje projekty, muszą być ciekawe. U mnie w wakacje będą praktyki, 4 tygodnie, ale wymyśliłam, że chcę iść do redakcji pisma o dzieciach. Mam nadzieję, że się uda, bo połączę wtedy przyjemne z pożytecznym
Ostatnia edycja:
reklama
Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Ja juz sama nie wiem... on ma rozdwojenie jazni raz jest mily raz nie...
Jak to on kiedys stwierdzil -niczego nie zaluje......... tego ze nie jest ze mna tez...ale to bylo jak bylam jeszcze w ciazy...:-(nie wiem co tam w tej jego glowie siedzi...
Podziel się: