jeszcze nie samotna
Fanka BB :)
Dziewczyny wspolczuje, a tobie justysia takiego rodzenstwa, masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez daje dzidzi swoje nazwisko ,ani mi się sni by miało nazwisko tej gnidy
Jeszcze nie samotna .ile ty jestes czasu po porodzie??
Witajcie!!!
Agagucha- Wiktoria (jak znajde jakąś pracę albo pójde na staż) zajmie sie moja mama. Mieszkam z rodzicami a mama nie pracuje, więc nie mam problemu. Poza tym zajmuje się drugą wnuczką
Carlaa- jeśli chodzi o szczepionki to ja wybrałam standard. Teraz może i bym uzbierała kasę, ale mam świadomość tego, że wkrótce staje się osoba bezrobotną więc pięniądze będą potrzebne na inne rzeczy typu.mleko, pieluchy itp. A zapożyczać się nie chce. Oczywiście decyzje podjęłam po rozmowie z położną, która stwierdziła, że dla swoich dzieci tez wzięła standard. Uważa, że kiedys się nie wymyślało tylu szczepień i chorób i dzieci były duzo zdrowsze niz teraz.
W końcu złozyłam pozew. Dostarczyłam zaświadczenie do urzędu ale i tak nic nie dostane do czasu wyroku. Masakra Najpierw mówią, że wystarczy tylko zaświadczenie, że złozyłam pozew a teraz mam czekać na uprawomocniony wyrok. Brak słów! Byłam też w pracy dowiedzieć się co i jak i tak jak myslałam będzie nijak.
Siostra ex-a pisała przed chwilą, żebym tak jak ona poszukała w pracy w Gdańsku to wtedy razem z Małą zamieszkamy. Przyjaźnimy się ale tego nawet po niej się nie spodziewałam, chociaż myślę, że warto to przemyśleć. Jutro znajomi mnie wyciągają na mały wypad, jak za starych dobrych czasów, więc jak pójdę to z nia pogadam. Brakuje mi troche tego, ale jeszcze nie wiem czy chcę dla własnej przyjemności zostawić Wiki na kilka godzin :-(
Drogie Mamy- kolejne pytanie odnośnie szczepionek.
Mam ogromny dylemat czy płacić 800zł za tą skojarzoną, czy szczepić normalnymi, czyli 3 ukłuciami?? Bo to kupa kasy jest, a mi wczoraj w przychodni wyjechała z całą serią za 3000zł wszystkie, i teraz siedze i myślę, czy wyrodna matka ze mnie nie będzie jak nie zafunduję dziecku takiego luksusu... Bo tak się mówi że te zwykłe to złe są, ale jak my byłyśmy małe to tak nas szczepili i żyjemy...
Proszę Was o opinie na ten temat i jak same szczepiłyście maluchy...
Wczoraj byłyśmy już na spacerku a dziś niestety wieje i siedzimy w domku...