Samaa baw sie dobrze i nawet jakby ktos cos gadal to sie nie daj, nie sluchaj ludzi! Ciaza to nie choroba, kobieta w ciazy moze robic co jej sie jawnie podoba
Dlatego baw sie dobrze i wrzuc tu fotki pozniej z wesela ;-)
Gjoasia moze sprobuj stary dobry sposob, gorace mleko z czosnkiem i miodem a jak tego bedzie malo to mozesz dorzucic sobie sok z cebuli, nic dobrego, ale w ciazy mozna pic
Lepiej zeby Maly teraz nie chcial wyjsc, bo nie dosc ze nafaszeruja Was antybiotykami, to jeszcze zostaniecie pewnie dluzej w szpitalu
Zycze Wam duzo zdrowka!!
Przyszla Mama jak ja mam robic oplaty to mnie sciska
wedlug mnie powinny byc jakies dodatki dla kobiet ciezarnych, bo wiadomo ide idze kasy na te wszystkie badania, usg, witaminy itp ale oczywiscie nikogo nie obchodzi, ze dodatkowo musisz kupic cala wyprawke, a becikowe wyplaca po miesiacu od zlozenia wniosku
Katerinka mi sie umowa skonczyla 30 wrzesnia, oni sami mnie nie zwolnili, a wychowawczy musza zapewnic NIESTETY wtedy gdy jestem dalej na umowie i jesli umowe mam jeszcze przez np pol roku, to do tego czasu moga mnie wyslac na urlop, chyba ze przedluza umowe do 2 lat np
Ja sie troche podolowalam, bo za 2 miesiace juz bede musiala szukac pracy
szkoda mi zostawic mojego malego szkrabika w domu
swoja droga tez sie wkurzam jak widze np moja kuzynke, ktora nawet nie skonczyla gimnazjum, w zyciu nie zaplacila zlotowki podatku, bo zawsze na czarno pracowala, a teraz siedzi z dzieckiem i nie pracuje, bo zarabia jej facet, moze nie duzo, ale jego matka pracuje we Wloszech i im przysyla kase, a ja po liceum po 3 kierunkach studium i po kilkuletnim stazu musze isc zaraz po macierzynskim do pracy :-( strasznie to niesprawiedliwe, ale zeby zapewnic wszystko mojemu malemu szkrabowi, musze isc do pracy .... jak Wy mialyscie?
Asuzana to Ty chyba od niedawna pracujesz nie? Wrocilas do tej samej pracy, czy znalazlas inna?