reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Katerinka niestety nie kwalifikuje sie do wychowawczego:( skonczyla mi sie umowa, a zeby uzyskac urlop wychowawczy musialabym miec umowe caly czas :( jak mi zostalo dokladnie 2 tygodnie i 1 dzien do porodu to urodzilam :) takze czekam i czekam i doczekac sie Twojego Malenstwa nie moge :)
Samaa idz na wesele i baw sie dobrze, moja kuzynka byla u szwagierki na weselu w 9 miesiacy ciazy :) Bawila sie swietnie co widac z reszta na filmie :) a nikt na nia dziwnie nie patrzyl :)
Asuzana Teraz jest taka pogoda, ze ciezko byc zdrowym :( szkoda tylko dzieciaczkow takich malych jak Paulisia :( Biedactwo nawet nie powie co ja boli :( zycze Wam wszystkim duzo zdrowka :)
Maagda juz pisalam na naszej klasie, ale jeszcze raz to napisze. Sliczny golasek :D nie ma swoich zabawek to przynajmniej sobie pomietoli troszke buteleczke :)
Gjoasia i jak tam? kurcze najgorsze jest to, ze w ciazy nie bardzo mozna brac tabletki :/ mam nadzieje, ze przejdzie Ci do porodu, zebys sie dodatkowo nie meczyla :/
A u mnie sloneczko :D choc na niedziele zapowiadaja ..... snieg????? ide zaraz na spacer z Nikosiem :DDDD 3majcie sie, milego dnia :*))

reklama
hej wamm:)
przepraszam ze rzadko tu pisze ale szkola zajmowanie małą i wszyskie inne zajecia pochłaniają mi caly dzien. :confused2: ale jest dobrze Wiktoria jest grzeczniutka budzi sie tylko raz w nocy:)) moi rodzice sie nią super zajmują i nie martwie sie jak jestem w szkole ze cos sie jej dzieje:) w szkole tezjest fajnie dostaje dobre ocenty nwet i jest spoko;)) jesli chodzi o ex to chyba nie musze sie wyspowiadac bo to oczywiste ze sie nie odzywa..ehh ..trudno.:(
a zauwazylam ze pojawił sie na forum temat papierosow wiec w ciazy mnie odrzucilo od nich kompletnie gdy poczulam dym to masakra a teraz jak by wszytsko sie cofnalo i nadal mam okropna chec na palenie;/;/;/;/;/;/ ehh. jak narazie sie powstrzymujeale neiwiem jak to bedzie ;/;/
napisze cos wiecej jakbede miec troche czasu teraz musze powoli zmykac do szkoly buziaki:*

Czesc dziewczynki:)
A ja dzis ostatni dzien na zwolnieniu i od poniedzialku znowu na kurs niemieckiego....Tylko,ze mi wcale nie jest lepiej i chorobsko dalej trzyma...

Dalej mysle intensywnie co robic...Lepiej dla mnie bylo by jakbym zdecydowala sie teraz a nie jak juz bedzie dziecko...Realnie patrzac watpie,ze bedzie dobrze...
Czlowiek tylko sie ludzi...Wiecie czego sie boje na chwile obecna?
Tego,ze wyjdzie iz jestem po uszy zadluzona a tak naprawde nie pozyczalam ani jednego euro...Pisalam Wam ostatnio o ''pomyslosowsci''mojego meza i o tym jak wzial bez mojej wiedzy na mnie komputer o wartorsci 1300 €...
Dowiedzialam sie o tym przez przypadek po dobrych 4 miesiacach...
Ja nadal nie mam dostepu do skrzynki pocztowej bo on uparcie nosi klucze przy sobie...Nie wydaje wam sie to dziwne?
Normalnie ryczec mi sie chce i tyle...Co ja zrobie jak bede zadluzona po uszy...
Jak mozna komus dawac cos na raty nie sprawdzajac go...Dla mnie to chore,ale tu tak jest ze przez internet zamawiajac lub z katalogu nawet nie chca od Ciebie dowodu...
Staram sie nie denerwowac bo to niezdrowe dla dziecka,ale nietety nie zawsze to wychodzi...
jeszcze wczoraj odebralam wyniki krwi i mam anemie...Lekarz zapisal mi zelazo,jakis antybiotyk i jod...

samasamotna dobrze, że zauważyłam że napisałaś bo już miałam wklejać to co napisałaś mi na nk. :tak: nie przejmuj się byłym. Staraj się o alimenty dla małej i zapomnij o tym wszystkim. Hehe widzę, że dziś mija 3 tyg. Wiktorki ucałuj ją . ;* Gratuluje dobrych ocen, a co do palenia to nie warto. Staraj się dla Wiktorki. Dasz radę . :tak:
Agnieszka dziękuję . ;**

Maagda wiem :) wlasnie o to mi chodzilo, bo bylyscie w Krakowie, a pewnie nie zabieracie ze soba wszystkich zabawek Łucji :) zle sie wyrazilam, nie chodzilo mi zlosliwie, ze Mama nie kupila Corci zabawek, tylko wlasnie o to ze nie bylo ich w Krakowie ;-)
Samasamotna fajnie ze znalazlas chwilke, zeby nam napisac jak u Was :D super, ze Wikusia budzi sie tylko raz w nocy, moj Nikos dopiero teraz jak przeszlismy na modyfikowane mleko to budzi sie raz kolo 5.30 :/ wczosniej, na cycu budzil sie 3 razy :confused2: oooo to juz 3 tygodnie?????? Boze jak ten czas szybko leci :)
Agnieszka0240 mi sie tez wydaje, ze powinnas cos postanowic przed urodzeniem dzidzi, latwiej Ci bedzie po protu, ale wlasnie co z tymi ratami ... ? :/ kurcze jak wyprowadzisz sie to on nie bedzie pewnie splacal ich, a wtedy beda Ciebie scigac za to :/

Ajjj ta Łucja sama słodycz :D Śliczna i taka uśmiechnięta :)) W ogóle tutaj na forum same cudne i piekniutkie bobasy :D Dzieki dziewczyny bo sama nie wiedziałam jak z tym weselichem.czy wypada czy nie. Zreszta ostatnio mam takie paranoje typu "czy kobiecie w ciąży wypada" i dlatego tak o tym napisałam... Dzisiaj pierwszy raz wymiotowałam, wcześniej mialam mdolsci i zgage a dzisiaj juz na calego do 9.00 myslalam ze umre. Jeszcze przestałam brać dzisiaj leki na podtrzymanie( w tym nospe) i tak mnie brzuch boli ale to podobno normalne do konca 3 msc. Ehh i ten śluz jeszcze ciągle mam wrazenie ze krwawie bo tak mi mokro a to juz nie wiem czy jest normalne... Moze jeszcze te leki tak działają. Nie wiem ;] ide się położyc bo po 5.00 wstałam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry