reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

muszę sie polożyć, bo coś się kiepsko czuję; dobranoc i slodkich snow, a gjoasi życzę żeby dostala kilka solidnych kopników od Malucha żeby się nie denerwowala w nocy :)

reklama
samasamotna nie mysl o tym, przeciez nikt nie musi wiedziec w jakiej jestes sytuacji. uwierz mi, ze po porodzie jestes tak zmeczona, ze w sumie wiekszosc czasu spisz i masz gleboko gdzies, kto do kogo przychodzi.

ale bedzie mi przykro..;( napewno..no ale moze jakos to bedzoe.
ja tez ide sie polozyc bo mnie brzuszek boli zmeczona jestem strasznie
do jutra papa
ja tez ci zycze zeby maluszek sie rozbudził i niezle sie skopał:D
trzyjmajcie sie

witam i ja

ania jak noc minela?

kurcze co tu dzisiaj taka cisza?:) dziewczyny juz po 11! :)))

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, Nikos wczoraj dal mi popalic, pol dnia plakal, ciagle chcial mojego biednego, wyssanego cyca :) ta pogoda nie tylko nas wykancza :/ wspolczuje szczerze dziewczynom w ciazy w te upaly, wczoraj widzialam jedna, byla cala zlana potem :/ a teraz szykujemy sie na "spacer" do przychodni :) idziemy do lekarza po skierowanie do ortopedy, moze w koncu ktos mi wypisze, mam nadzieje ze przy okazji lekarz zbada malego i opowie mi troche i szczepieniach itp. Wczoraj dzwonil moj ex i pytal czy cos potrzebuje, powiedzialam ze dziecko ciagle czegos potrzebuje, ze trudno powiedziec co dokladnie bo np. wczoraj poszlam do sklepu zobaczylam cienki kocyk i kupilam go bo stwierdzilam ze sie przyda. 3 dni temu tez pytal czy czegos potrzebuje i ze jak cos to mi kase wysle (kasy nie wyslal ) :) a wczoraj juz zmienil zdanie, bo powiedzial ze w tej Holandii nie ma polskiej karty i nie moze mi przelac kasy, wiec jego siostra mi przyniesie ..... mowie mu ze nie chce pieniedzy od jego siostry czy jego rodzicow, a on ze i tak przyniesie :/ znajac zycie zadzwonia i zapyutaja co maja kupic :/ ja moge im zrobic liste jak chca, ale wolalabym kupowac sama, wpadne pozniej jak wrocimy od lekarza :D pozdrawiam

czesc mloda - dawno Cie tu nie bylo. Napisz jak sobie radzisz, jak Nikos sypia w nocy no i oczywiscie czy w przychodni wszystko udalo sie zalatwic. Prosze napisz tez jak znajdziesz czas, czy Twoje podejscie do ciazy i calej tej sytuacji sie zmienilo i czy teraz czujesz sie lepiej psychicznie

oczywiscie poprosimy fotki kawalera:)

pozdrawiam:rofl2:

reklama
dziewczyny szkoda, ze nikogo nie ma:( mam dzisiaj jakis kiepski dzien, jest smutno i bez sensu. mam nadzieje, ze zadna z Was nie odczula wczorajszych nawalnic i ze zadnej nic sie nie stalo. ja po malu spadam i bede jutro
trzymajcie sie, milego dnia i wieczorka

Do góry