reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

czesc dziewczyny:-) chcialabym sie do was dolaczyc... jestem troche ciemna bo nic nie umiem ustawic tu. tez jestem samotna przyszla mama:-(. czy mozeczie mi napisac jak mam ustawic w ktorym tygodniu ciazy jestem...? pozdraiam was postaram sie cos tu ustawic i napisac zaraz cos o sobie

reklama
hej dziewczyny
ja sobie dzis do 12 pospalam:D
a o 6 obudzila mmie burza. ale teraz juz sloneczko chociaz goraco dalej ;////
gjoasia jak sie czujesz co sie stalo ze kiepski dzien a jak maluszek zaczal kopac????
ja to odczuwam w sobie jakies dziwne zachowania..;/// nigdy nie kwapilam sie do sprzatania a teraz moglabym sprzatac calymi dniami..=/// wszedzie musi byc porzadek a sprzatanie sprawia mi przyjemnosc nie poznaje siebie i zaczyna mnie to juz denerwowac;// :no:
witaj mamusia:))))) kliknij n ajakis moj suwaczek i tam bedzie ci pisalo a pozniej wchodzisz w ustawienia sygnatury i musisz wkleic ten link ktory ci podadzą:))

dziekuje sama samotna cos tu kombinuje ale jakas ciemna jestem chyba:-( ale zaraz bede dzialac dalej. ja dzisiaj na nic nie mam sily te upaly sa straszne.....

a wiec jestem z opola a termin mam na 23 listopada bede miala syneczka:-) ja jeste jakis czubus bo cos mi nie wychodzi z tymi sowaczkami i do tego jakas nerwowa przy ty jestem....

to musisz spokojnie ja tez na pocatku nie moglam tego zrobic i nie umialam:p tam sie hcyba musisz zarejetstrowac na tej stronce:pP
jakie imie wybralas dla synka:?::)
ile masz lat?:p jesli moge spyatc oczywiscie:]

pewnie ze mozesz ja mam prawie26 wiosen... a imie to emil albo gracjan sama jeszcze niewiem jeszcze troszke czasu mam. a jesli moge zapytac ile ty.. tak z ciekawosci bo chyba nie nadrobie wszystkich postow z tego watka a szkoda...

Witajcie strudzone przyszłe mammy w ten przeupalny męczący dzień.
no i byłam u tego lekarza : powiedział ech jeszcze tu nic nie widać, nie ma sensu robić usg dopochwowego bo też nie będzie... no to się najwiecej dowiedzialam, teraz bede zyc w niepewnosci przez najblizsze 2 tygodnie do nastepnej wizyty w nastepny piatek.
Padne z niepewnoscie...

Witaj mamusia 2009 : mnie też podoba się Gracjan - rewelka imię!

reklama
Do góry