ania sama nie wiem co Ci powiedziec, ale dla mnie dziwne jest, ze ex Cie olal totalnie, tesciowa do wczoraj tez nie odbierala telefonu, a teraz zaltwia za was sprawyTakich szczegolow juz nie poruszalam o tym co wiem, że ona mówila. Ex byl juz u tego psychologa ze soba. Jeśli i ja pójde to potem rzekomo powie mu żebyśmy poszli we dwoje na terapie związku, ale cholera wie to wszystko... tzn intencje i co na to ex, może się zaprze że ma mnie w dupie i tyle i nigdzie nie pojdzie
reklama
samasamotna
Fanka BB :)
mi tez sie to dziwne wydaje...obys tylko nie zostala na lodzie . niewiadomo jakie maja zamiary ja bym tam nie ufala rodzinie mojego exa ale mam nadzieje ze Twoi maja dobre intencje)
gjoasia czujesz ruchy juz??
gjoasia czujesz ruchy juz??
ciesz sie, ze juz niedlugo wszystko bedzie za Toba) chyba, ze dojdzie jakas dziewczyna co wpadnie z terminem jeszcze przed Ciebieniewiem jeszcze napisalam jej smsa i sie spytalam ale jeszcze nie odpisała mi
niedlugo pora na nas...ale sie boje po bezsennej juz pora na mnie;d
samasamotna
napij sie szklanke wody to powinno go rozruszac
u mnie kolejna burza, wydaje mi sie, ze nadchodzi z kazdej strony i co chwila wali ze az strach(
ania pewnie pojdzie w strone pruszkowa
samasamotna a u CIebie jutro ma byc najbardziej parno, wiec nie rob planow zbyt ambitnych i uwazaj na siebie
ania pewnie pojdzie w strone pruszkowa
samasamotna a u CIebie jutro ma byc najbardziej parno, wiec nie rob planow zbyt ambitnych i uwazaj na siebie
samasamotna
ehh to niewiem amrtwi mnie to ale przepisz sie i jutro napewno bedzie lepiej.
czytalam ze dzieci tez maja godziny a nawet dni ze poprostu im sie nie chce. a teraz taka pogoda wiec wiesz.nieprzejmuj sie bylas u lekarza wiec nie jest zle
czytalam ze dzieci tez maja godziny a nawet dni ze poprostu im sie nie chce. a teraz taka pogoda wiec wiesz.nieprzejmuj sie bylas u lekarza wiec nie jest zle
reklama
zgodnie z zapowiedzią Joasi burza przyszla do mnie ja też nie ufam w intencje, więc swoje będę robila równolegle wg tego co pisalam Wam w ciagu ostatnich dni.Ja się wlasnie mialam spiecie z tata o pierdole, ale sie poklocilismy. Mowie Wam tak sie zdenerwowalam. Jak myślicie czy takie rzeczy mają bardzo zly wplyw na dzidzie. Mi się to niestety ostatnio za czesto zdarza
Podziel się: