reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Takich szczegolow juz nie poruszalam o tym co wiem, że ona mówila. Ex byl juz u tego psychologa ze soba. Jeśli i ja pójde to potem rzekomo powie mu żebyśmy poszli we dwoje na terapie związku, ale cholera wie to wszystko... tzn intencje i co na to ex, może się zaprze że ma mnie w dupie i tyle i nigdzie nie pojdzie
ania sama nie wiem co Ci powiedziec, ale dla mnie dziwne jest, ze ex Cie olal totalnie, tesciowa do wczoraj tez nie odbierala telefonu, a teraz zaltwia za was sprawy

reklama
mi tez sie to dziwne wydaje...obys tylko nie zostala na lodzie . niewiadomo jakie maja zamiary ja bym tam nie ufala rodzinie mojego exa ale mam nadzieje ze Twoi maja dobre intencje;))
gjoasia czujesz ruchy juz??

co jakis czas sie poruszy, ale bardzo zadko i bardzo slabo:(
nawet teraz sie denerwuje ta burza a maly spokojniutki, az dziwne

dziewczyny a ja nie wierze w dobre intencje tej rodziny ani ex. nie wiem dlaczego, ale zajebiscie mi ta sprawa smierdzi. tak jakby chcieli anie zbic z tropu...
sory ania, ale zawsze sobie pisalysmy co kazda na dany temat uwaza

u mnie kolejna burza, wydaje mi sie, ze nadchodzi z kazdej strony i co chwila wali ze az strach:((

ania pewnie pojdzie w strone pruszkowa

samasamotna a u CIebie jutro ma byc najbardziej parno, wiec nie rob planow zbyt ambitnych i uwazaj na siebie

ehh to niewiem amrtwi mnie to :( ale przepisz sie i jutro napewno bedzie lepiej.
czytalam ze dzieci tez maja godziny a nawet dni ze poprostu im sie nie chce. a teraz taka pogoda wiec wiesz.nieprzejmuj sie bylas u lekarza wiec nie jest zle:)

reklama
zgodnie z zapowiedzią Joasi burza przyszla do mnie :) ja też nie ufam w intencje, więc swoje będę robila równolegle wg tego co pisalam Wam w ciagu ostatnich dni.Ja się wlasnie mialam spiecie z tata o pierdole, ale sie poklocilismy. Mowie Wam tak sie zdenerwowalam. Jak myślicie czy takie rzeczy mają bardzo zly wplyw na dzidzie. Mi się to niestety ostatnio za czesto zdarza :(

Do góry