reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

to nic nie da nawet jak powiesz mu ze go kochasz i tesknisz ,oni maja wyjeb.... zostawiajac kobiete w ciazy i zadnych skrupułów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wlasnie nie wiem co tak szeroko mi się pisze. I nie wiem jak zrobić tak jak Wy macie z suwaczkami żeby ich za każdym razem nie wklejać do wiadomości.

ustawienia na rozowym pasku u gory,edytuj sygnature,tam wklejasz suwaczek i robisz zapisz,i on juz tam zostaje i codziennie sie zmienia:-) kiedys bezsenna mi przeslala link ale nie pamietam na jakiej to tutaj juz stronie bylo bo tepo mamy ladne

ja mam jutro wizyte, dzisiaj pojechalam z mlodym do szpitala do mojej siostry na pobranie krwi i Piotrek byl zachwycony. dostal od cioci strzykawki (rozne rozmiary), widzial jak mam pobierana krew, nawet pozniej tatusiowi opowiadal, jakos nasze relacje (moje i Piotrusia) nie sa juz takie nerwowe, juz nie mowi, ze ma mnie dosyc, wiec chyba i ja jestem dla niego spokojniejsza i laskawsza, przestaje po malu byc wyrodna matka, ktora potrafi sie tylko drzec i wyrzywac za niepowodzenia, ehh jakie to wszystko trudne. No ale nic. Okazalo sie, ze krew jest ok, ale mocz mam obojetny a powinien byc kwasny, wiec mialam z siorka ubaw, ze juz nawet moj mocz jest obojetny na to wszystko:-D:-D

gjoasia dobre z tym moczem
mi sie tez nie raz zdarza ze krzykne na mala a nawet dostanie klapsa,nie mniej wyrzutow ,jestesmy tylko ludzmi ktorym tez puszczaja nerwy i tez sie mamy prawo zdenerwowac,ja i tak siebie podziwiam za moja cierpliwosc bo generalnie jestem nerwusek;-),ale wiem ze mala mnie kocha i ja ja bardzo kocham i to jest najwazniejsze :-):-):-)

katerinka teraz tak mysle o tym co wczoraj pisalas i chyba nie napisalas o co teraz Ty masz sie starac wzgledem ex?? Sory, ze do tego wracam, ale mam nadzieje, ze nie mial na mysli Waszego zejscia sie??

ja tez jestem nerwus, a teraz to juz do potegi entej:( Moj ex zarzuil mi, ze moj syn jest niedobry, ze zle go wychowuje (pisalam w poczatkowych postach), wiec teraz stwierdzilam z moja mam, ze juz czasami to przeginam z krzykami na niego, czepiam sie czasami o byle gowno, tak mi ex spieprzyl psychike:((

reklama
Oj dziewczyny, wlaśnie widzę, że slowo kocham nie robi wrażenia, ani to jaka jestem mila. Ani razu od 2 miesięcy nie dalam mu się sprowokować. Nawet jak on mówi strasznie przykre rzeczy to ja jestm mila i pokazywalam że mi zależy na poskladaniu.Może to byl blad, może gdybym te 3 miesiące temu kiedy się rozstaliśmy milczala, nie dzwonila, pokazala swoja wyższość to szanowalby mnie i już by wrócil. Może... a może nie. W każdym razie w poniedzialek po raz pierwszy od naszego rozstania powiedzial mi dobitnie i wprost że mnie nie kocha.

Do góry