katerinka111
Fanka BB :)
gjoasia wlasnie tak zarzucil mi ze ja nie robie nic w tym kierunku zebysmy sie zeszli i ja nie mam uczuc i wogole,no jak uslyszalam to i jeszcze pare rzeczy to bylo wielkie BOOM jak pisalam ,ja nie wytrzymalam,zreszta doszly sprawy zdrowotne maly i jego bolesci ,on uwaza ze wszytko bedzie dobrze jak zwykle tylko szkoda ze nie jest,jak bylma powaznie chora to moglam liczyc na jego wsparcie a teraz widzisz wszytko jest wazniejsze a on jest najbiedniejszy ,zachowuje sie jak rozpieszczony bachor
oj mnie to wszytko potrafilo wyprowadzic z rownowagi wiem o czym mowisz.i teraz jak jestm z malym w ciazy to sie uspokoilam bo po co dziecko stresowac tak naprawde,na spokoj trzeba dac sobie spokoj tak naprawde czas czas czas
ania jak slysze ze nasi ex przestali nas kochac jak sie dowiedzieli o ciazy to mnie szlak trafia,jak mozna tak postapic,widocznie to wcale nie byla milosc bo nic nie mija za pociagnieciem nitki no sory ja mam takie zdanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oj mnie to wszytko potrafilo wyprowadzic z rownowagi wiem o czym mowisz.i teraz jak jestm z malym w ciazy to sie uspokoilam bo po co dziecko stresowac tak naprawde,na spokoj trzeba dac sobie spokoj tak naprawde czas czas czas
ania jak slysze ze nasi ex przestali nas kochac jak sie dowiedzieli o ciazy to mnie szlak trafia,jak mozna tak postapic,widocznie to wcale nie byla milosc bo nic nie mija za pociagnieciem nitki no sory ja mam takie zdanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja: