Hej Dziewczyny,
co za dzień...Byłam na cmentarzu, potem pospałam, później byli goście. Już nawet spać nie mogę, bo się budzę z gorąca. Współczuję tym z Was, które będą musiały jeszcze w sierpniu się męczyć... Ale sierpień zawsze lepszy niż lipiec, więc trzeba być dobrej myśli.
Panegiryka Ja cały czas czekam na opis porodu. Zadziwia mnie, że taki expresowy
Fajnie, że nie musiałaś się długo męczyć.Przewiduję, że u mnie będzie wręcz odwrotnie...
Samasamotna Niestety, oni są do siebie podobni. Mój to naprawdę robił awanturę o byle g.ówno Przeglądał mi komórkę, pocztę, archiwum gg. Komentował mnie tak, że niejednokrotnie skończyło się na rękoczynach, bo do szału mnie doprowadzał.
Anowi Kubulek faktycznie uparty
Ja się dziwię, że mu się tam nie nudzi :] A gryzonie bardzo lubię
U mnie też miał być ślub. Nie wiem skąd w ludziach takie myślenie, że jak dziecko to i ślub. Szczególnie, że wcześniej tego nie planowaliśmy, bo wiedziałam, że ex nie jest tym jedynym na całe życie. Ale bym teraz miała...Co do ubranek, to ja mam większość od kogoś. Sama kupiłam tylko trochę. Jestem pozytywnie zaskoczona tym, że inne matki tak mi pomogły
Gjoasia Nie myśl tak o sobie, bo Cię tu faktycznie zakrzyczymy
To on pokazał jaki jest zostawiając Cię. Tak jak pisze Asuzana-z nami jest wszystko ok. To oni nie dorośli do niczego.
Co do sąsiadki to może i u mnie tak będzie
Ale ja nie sprzątam, nie mam siły w taki upał.
Asuzana Ludzkie gadanie jest dobijające. Szczególnie ten stereotyp, że samotna matka, to na pewno kobieta zostawiona przez faceta. A przecież ja i niektóre z Was jesteśmy przykładem na to, że nie zawsze tak jest. Chyba coraz częściej kobieta potrafi wybrać spokój dla siebie i dziecka zamiast użerać się z facetem. Bądź dumna z tych spakowanych walizek. Ja też jestem dumna z tego, że nowy rok zaczęłam już bez exa. Momentami jego zachowanie naprawdę mi się kojarzyło z tym, że on chce mnie sprowokować do odejścia, patrzy ile wytrzymam, ale jednocześnie ma pewność, że nie odejdę, bo przecież jestem w ciąży i sama sobie nie poradzę. Chłopak się zdziwił
Potem myślał, że wystarczy parę kwiatków i wrócę. Nie wróciłam. I nie zrobię tego nigdy.