reklama
anowi82
Fanka BB :)
Witam Was w ten parny wieczorek!:-)
gjoasia mam nadzieje ze z nozka synka jest juz lepiej? oby tylko siniaki mu zostaly.
katerinka mi tez plomba wyleciala z zeba. i trzeba do dentysty isc. a ja tak nie lubie tam chodzic.
krropelka widze ze dzielnie cwiczysz mimo wszystko.
bezssenna Synek chyba uparty bedzie. jak sobie cos postanowi to koniec. moze go przekup jakas fajna zabawka to moze sie zdecyduje opuscic twoj brzuszek :-)
samasamotna pomimo duchoty wyprasowalas ciuszki? dzielna jestes. mi sie niechce narazie do tego zabierac. moze we wrzesniu
ja jednak wybralam sie na wycieczke do rzeszowa. slonce tak nie dawalo jak zeszlego dnia ale parno bylo. nie bylo tak zle myslalam ze gorzej bede zmeczona. ale dzis odpoczywalam.
w tej hurtowni w kraczkowej samasamotna to zadnej rewelacji nie bylo. szkoda tam jechac drogi rozkopane wiec jedzie sie 30 km/h . nie ma duzego wyboru ceny nieatrakcyjne. np pampersy te zolta paczka 96sztuk w hurtowni 52zl a w auchan 45. tak samo z wozkami, u mnie w miescie jest wiekszy wachlarz cenowy. maly wybor. jedynie czapeczki tam kupilam bo sie oplacalo.
ale w tesco byla wyprzedaz cheeroke mozna bylo wybrac fajne i nie drogie rzeczy. tak samo w auchan cocordillo czy innych firmowych sklepach.
a i moja siostra uwielbia zwierzatka to sie naogladalam roznosci. widzialyscie jak sie wygladaja malutkie myszki po urodzeniu?rodza sie bez siersci i wygladaja jak rozowe robaczki koszatniczki mi sie spodobaly (ciekawe zakonczenie ogonka)
gjoasia nie mysl o sobie zle. przeciez bylas z ex i wie jaka jestes. wiadomo kazdy z nas ma i wady i zalety. ale widzialy galy co braly. to ich przeroslo bycie ojcami
gjoasia mam nadzieje ze z nozka synka jest juz lepiej? oby tylko siniaki mu zostaly.
katerinka mi tez plomba wyleciala z zeba. i trzeba do dentysty isc. a ja tak nie lubie tam chodzic.
krropelka widze ze dzielnie cwiczysz mimo wszystko.
bezssenna Synek chyba uparty bedzie. jak sobie cos postanowi to koniec. moze go przekup jakas fajna zabawka to moze sie zdecyduje opuscic twoj brzuszek :-)
samasamotna pomimo duchoty wyprasowalas ciuszki? dzielna jestes. mi sie niechce narazie do tego zabierac. moze we wrzesniu
ja jednak wybralam sie na wycieczke do rzeszowa. slonce tak nie dawalo jak zeszlego dnia ale parno bylo. nie bylo tak zle myslalam ze gorzej bede zmeczona. ale dzis odpoczywalam.
w tej hurtowni w kraczkowej samasamotna to zadnej rewelacji nie bylo. szkoda tam jechac drogi rozkopane wiec jedzie sie 30 km/h . nie ma duzego wyboru ceny nieatrakcyjne. np pampersy te zolta paczka 96sztuk w hurtowni 52zl a w auchan 45. tak samo z wozkami, u mnie w miescie jest wiekszy wachlarz cenowy. maly wybor. jedynie czapeczki tam kupilam bo sie oplacalo.
ale w tesco byla wyprzedaz cheeroke mozna bylo wybrac fajne i nie drogie rzeczy. tak samo w auchan cocordillo czy innych firmowych sklepach.
a i moja siostra uwielbia zwierzatka to sie naogladalam roznosci. widzialyscie jak sie wygladaja malutkie myszki po urodzeniu?rodza sie bez siersci i wygladaja jak rozowe robaczki koszatniczki mi sie spodobaly (ciekawe zakonczenie ogonka)
gjoasia nie mysl o sobie zle. przeciez bylas z ex i wie jaka jestes. wiadomo kazdy z nas ma i wady i zalety. ale widzialy galy co braly. to ich przeroslo bycie ojcami
Ostatnia edycja:
anowi na szczescie zaczal juz sam chodzic, ale opuchlizna i siniaki jeszcze pozostaly, oczywiscie tatus nawet smsa nie wyslal z pytaniem czy wszystko ok, ale k... czego mozna sie spodziewac?
widze, ze zakupy niezbyt mialas udane, ale chociaz nie bedziesz sie zastanawiac czy nie przeplacilas za rozne rzeczy, czasami tak jest, ze w hurtowni drozej niz w sklepie - dziwna sprawa
bezsenna - moja sasiadka tez nie miala objawow porodu, wskoczyla na stoleczek w sobote, umyla okienka a w poniedzialek rano juz byla ze Stefankiem w szpitalu moze to jest jakis sposob??
widze, ze zakupy niezbyt mialas udane, ale chociaz nie bedziesz sie zastanawiac czy nie przeplacilas za rozne rzeczy, czasami tak jest, ze w hurtowni drozej niz w sklepie - dziwna sprawa
bezsenna - moja sasiadka tez nie miala objawow porodu, wskoczyla na stoleczek w sobote, umyla okienka a w poniedzialek rano juz byla ze Stefankiem w szpitalu moze to jest jakis sposob??
Anowi ale zobacz tak z boku na nasza sytuacje. oczywiscie dla mnie zawsze z facetem bedzie cos nie tak jesli odchodzi w ciazy, ale inni moga pomyslec jakie my musialysmy byc zle i beznadziejne, zeby nawet ze wzgledu na ciaze z nami nie zostac tylko potraktowac jak psa?
anowi82
gjoasia niektore z nas mogly byc z exami, chocby na sile, chocby tylko po to by nie byc samotna matka ale wybraly co innego spokoj , moze i wybralam trudniejsza droge. ja juz moglabym byc mezatka. w niedziele chodzic na spacery i udawac jaka jestem szczesliwa a w domu pieklo. tylko ja tak niechcialam zyc. nawet te testy dna. ciekawe jak by to bylo gdybym wyszla za exa?nie wpuscil do domu dopoki by badan nie zrobil. czy sluchalabym glupich przytykow do konca zycia, czy podobny do exa czy sie jednak nie....
ciesze sie ze Synkowi lepiej
zakupy srednio sie udaly ale dzien milo spedzilam. takze nienarzekam )
ciesze sie ze Synkowi lepiej
zakupy srednio sie udaly ale dzien milo spedzilam. takze nienarzekam )
Ostatnia edycja:
to najwazniejsze, ze dzionek byl mily.
w moim przypadku to tez ja spakowalam jego rzeczy, ale wiesz czego mi brakuje? Walki i proby naprawienia tego co sie stalo. dla ex to najwyrazniej na reke wszystko co sie stalo, a mi trudnos ie pogodzic z takim zachowaniem. facet nie potrafil moze sam powiedziec, ze chce odejsc, wiec sprowokowal ciezarna do takiego kroku, kuzwa zalosne nooo
w moim przypadku to tez ja spakowalam jego rzeczy, ale wiesz czego mi brakuje? Walki i proby naprawienia tego co sie stalo. dla ex to najwyrazniej na reke wszystko co sie stalo, a mi trudnos ie pogodzic z takim zachowaniem. facet nie potrafil moze sam powiedziec, ze chce odejsc, wiec sprowokowal ciezarna do takiego kroku, kuzwa zalosne nooo
samasamotna
gjoasia ja tezmialam chwile ze obwinialam siebie. myslalam sobie co ze mna nie tak ze mnie zostawił. ale to nie nasza wina my jestesmt silne i fajne dziewczyny to oni sa nienormalni ze nas zostawili i to tylko i wylacznia ich strata!
anowi a bylas w galeri? w h&mie i smyku??
anowi a bylas w galeri? w h&mie i smyku??
anowi82
przykre to jak cholera a boli jak niewiem i mam straszny zal do niego ze to tak lekko potraktowal. nigdy mu nie wybacze tego jak sie zachowal.ale co mam zrobic trzeba dalej zyc. widac jak mu na mnie zalezalo.
samasamotna w galerii grafica nie bylam. zeszlo nam dluzej po hipermarketach
samasamotna w galerii grafica nie bylam. zeszlo nam dluzej po hipermarketach
reklama
asuzana
gjoasia uważaj bo Cię tu zaraz większość z nas zakrzyczy :-) czemu wybierasz sobie akurat taki tok myslenia że byłaś beee to Cię zostawił i to na dodatek w ciaży??? wiem że ludzie mogą różnie gadać i gadają ... myslisz że ja nie usłyszałam drogą pantoflową że musi być ze mną coś nie tak bo z drugim dzieckiem jestem sama! i wiesz co ... niech mnie oni wszyscy w dupe pocałują (a co ... czasem kazdy zasługuje na pieszczotę ) ... ze mną jest wszystko jak najbardziej ok ... błędem było tylko to że swojemu ex zaufałam i naprawdę darzyłam wieloma uczuciami. To nie o mnie świadczy źle tylko o nim!!!! To on zostawił kobietę w ciaży skazujac tym samym na ogromne cierpienie i smutek. Twojej sytuacji tez to dotyczy, zresztą wielu z nas. Oni są zwykłymi tchórzami i nie potrafią stanąć na wysokości zadania ... nie mają sumienia, uczuć i są podli !!!1 ale czy to nasza wina? nie!!! więc tak nie myśl
Podziel się: