KAbaretko i Mikaldo właśnie się połapałam,że macie taki sam termin porodu i w ten sam dzień zaciążyłyście
.
Aleksandro28 Twój mąż to dla mnie zwykła męska szowienistyczna świnia,burak jeden no po prostu nie mogę
. Najchętniej bym wsiadła w pociąg przyjechała do Ciebie i mu naczaskała po mordzie dosłownie
!!!
Witam nowe mamusie.
KaSiu będzie dobrze
.
Co do usg 3d i 4d mi mój lekarz prowadzący odradził gdyż jak stwierdził to zbyt duże promieniowanie,i po co mam niepotrzebnie naświetlać dziecko...no cóż niestety przekonał mnie tym argumentem,tak samo jak o rzuceniu palenia papierosów wystarczyło mu 5 minut i wydałam mój zapas papierosów sąsiadowi i nie paliłam już przez całą ciąże i potem do czasu aż Nicole trafiła do szpitala.
Ojj widzę,że AdiLea dzisiaj miała jakiś ciężki dzień chyba bo się nie odezwała.
Mikaldo zdrówka życzę. Ja wdychałam na katar w ciąży olejek sosnowy z wrzątkiem wymieszany,do tego stosowałam asco rutical i potem już dostawałam same antybiotyki i co tylko,bo już później leżałam w szpitalu
A poza tym drogie ciężaróweczki jak się czujecie??? Dzidzie dają popalić w nocy kopniaczkami??? Ahh pamiętam ten błogi stan kiedy Nicia wypinała mi się przez brzuszek główką,nóżkami i pupą
,aż się rozmarzyłam,ale szczerze to po porodzie bardzo brakowało mi brzuszka,nie miałam kogo głaskać przez brzuch i do kogo mówić...