Hej dziewczyny! Przepraszam, ze tak sie nie odzywalam juz dlugi czas
przygotowania u mnie do swiat i chrztu ida pelna para, ciagle gdzies latam, dokupuje rozne rzeczy, bylam dzis na nauce dla rodzicow i chrzestnych no i teraz mam chwilke wolnego, ale zaraz musze przymierke zrobic garniturku dla Nikosia, bo wydaje mi sie, ze bedzie za duzy i trzeba go bedzie troszke podwinac, ale to nie bedzie problem
poza tym u mnie lipa .... strasznie zimno jest, az strach wyjsc gdzies z malym, dlatego tez biegam wszedzie sama, a Nikolek zostaje z babcia, bo boje sie, ze mi sie teraz przed chrztem przeziebi. Ogolnie okazalo sie, ze moj brat nie potrzebuje jednak nic zeby byc chrzestnym, tylko musial isc do spowiedzi...... siostra w kosciele mowila inaczej, a Proboszcz sie wkurzyl, ze go zawolala, bo dla niego byla sprawa jasna
no i wszystko jest ok, ale mama chrzestna nam sie rozchorowala (mam nadzieje, ze to okres- bo strasznie ten czas przezywa :/ ) no i dzis nie przyszla na nauki, ale sama jej to odradzilam, lepiej, zeby nie wychodzila jak sie zle czuje, a przeciez nauki to nic wielkiego
Poza tym moi bracia przyjechali i tez biegamy po sklepach po prozenty .... to chyba najgorszy moment przed swietami..... wszyscy maja co chca, a kupowanie bzdur, ktore zaraz wyladuja w smietniku juz przestalo nas bawic ;/ Tatus Nikosia odkad moi bracia przyjechali (czyli od poniedzialku) byl tylko raz, a dzisiaj nawet nie wszedl, chociaz nas odwiozl po nauce pod dom ..... jak tam sobie chce
za 2 tygodnie ide juz do pracy i strasznie sie boje
Na poczatku ucieszylam sie, ze bede pracowac, ale teraz tak jakos mi przykro, ze musze Nikosia zostawic, chociaz wiem, ze to tylko kilka godzin
poza tym nic ...... zimno i bialo za oknem
mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze
Tylko do
Katerinki jeszcze chce napisac, ze w MOPS-ie maja taka zasade, ze nie daja samotnym matkom, tylko tym pijakom spod sklepu, tak dla zasady, dlatego MY samotne matki mamy tak ciezko :/ Trzymajcie sie kochane Mamuski, jeszcze wpadne przed swietami, zeby sie z Wami oplatkiem podzielic hehe Pozdr.!! :***