Anowi kochana, nie przejmuj sie nim! Faceci wlasnie tacy sa! Kurde jak mnie te badania teraz wkurzaja ..... poszliscie razem do lozka i teraz tylko Ty masz sie tym denerwowac? Co za faceci teraz sa na tym swiecie? Kurcze juz nie mam na nich sil ...... szlag mnie trafia jak slysze, ze osoba, ktora prawdopodobnie jeszcze calkiem nie tak dawno Cie kochala, teraz chce robic niewinnemu dziecku jakies badania ...... a co to dziecko mu zrobilo? On sie nie przejmuje tym, ze dziecko moze nie miec co jesc? Co on jest jakis niepowazny? Przeciez nie ucieknie przed alimentami! Nawet jesli nie bedzie Ci placil teraz, pozniej bedzie musial wszystko zwrocic od samego porodu! Faceci to idioci! Jak bedziesz pisala pozew o alimenty ( o ile tego nie zrobilas) to wpisz 1000 zl ..... niech sie chlopak zdziwi .... na pewno tyle nie dostaniesz, ale mozesz dostac duzo wiecej niz ten chlop chce Ci dac! Zycze Ci powodzenia w tych nielatwych sprawach i wspolczuje Wam, ze musicie przez to przechodzic
Katerinka a co Ty masz takie pesymistyczne podejscie? Rozumiem, ze faceci Cie baaaardzo skrzywdzili, ale zobaczysz, ze i Ty znajdziesz jeszcze faceta, ktory Was uszczesliwi
Justysia na Ciebie tez przyjdzie pora, tylko musisz cierpliwie czekac
Agazoja juz dawno mialam Ci podziekowac, ale jak juz pisalam, to zapominalam ..... dziekuje, ze napisalas mi jak to wyglada Bylam zarejestrowac Nikosia na ta rehabilitacje, ale jest zamkniete az do 1 stycznia, wiec musze poczekac :/ i tak z reszta do okulisty mam na 19 lutego chyba a do neurologa na 14 stycznia- chyba ? albo pomylilam ale jakies takie dlugie terminy w kazdym razie dziekuje, ze mi podpowiedzialas :* Mam nadzieje, ze i nam sie szybko wszystko poprawi i bedzie ladna, okraglutka glowka
Krropelka nie widzialam Twoich wpisow dawno .... wszystko dobrze??
Katerinka a co Ty masz takie pesymistyczne podejscie? Rozumiem, ze faceci Cie baaaardzo skrzywdzili, ale zobaczysz, ze i Ty znajdziesz jeszcze faceta, ktory Was uszczesliwi
Justysia na Ciebie tez przyjdzie pora, tylko musisz cierpliwie czekac
Agazoja juz dawno mialam Ci podziekowac, ale jak juz pisalam, to zapominalam ..... dziekuje, ze napisalas mi jak to wyglada Bylam zarejestrowac Nikosia na ta rehabilitacje, ale jest zamkniete az do 1 stycznia, wiec musze poczekac :/ i tak z reszta do okulisty mam na 19 lutego chyba a do neurologa na 14 stycznia- chyba ? albo pomylilam ale jakies takie dlugie terminy w kazdym razie dziekuje, ze mi podpowiedzialas :* Mam nadzieje, ze i nam sie szybko wszystko poprawi i bedzie ladna, okraglutka glowka
Krropelka nie widzialam Twoich wpisow dawno .... wszystko dobrze??