Kabaretka Wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka,MILOSCI, spokoju i spelnienia marzen dla Ciebie i dla Mikolajka :*
Agazoja moge zapytac co to jest to zabezpieczenie? Wiem ze pisalyscie cos o tym ostatnio ale nie pamietam
no i jeszcze jedno pytanie, jakie dostajesz zasilki (czy cokolwiek), ze nie pracujesz i zyjesz? Bo wiadomo w polsce zrobia wszystko, zeby nic nie dac
ja dalej nie wiem co zrobie ;(
Doti dobrze, ze do nas trafilas, wszystkie tu jestesmy w takiej samej sytuacji, wiec wiemy co czujesz! Znasz juz plec swojego Malenstwa? Pozdrawiam i glowa do gory!
Anowi ja wiedys slyszalam, ze czyjes dziecko budzilo sie co 2 godziny w nocy i dla mnie to byla jakas tragedia
ale jak widac, kazde dziecko jest inne
Zycze Wam zdrowka!
A ja bylam w realu, kupilam Nikolkowi butelke 150ml z raczkami, bo zawsze mi lapie butelke, ale takiej zwyklej nie potrafi, to postanowilam mu kupic (oczywiscie nie zostawie go samego z nia, to za wczesnie ) no i byla cena 19.99zl , a ze mialam duzo zakupow to nie wiedzialam nawet ze przy kasie wyszlo 29.99 zl
do tego musialam jeszcze dokupic smoczek (bo w butelce nie bylo) za 8.99 :/ takze butelka mala mnie wyszla 40 zlotych- jestem wsciekla