Witam wszytkie mamuski
Tak wiec nie będzie mnie tu w marcu ,gdyż kączy mi sie umowa z tp internet i dalej nie przedłuże bo wiecie dzidzia przyjdzie na swiat to nikt mi nie zafunduje neta a tym bardziej ja sama
Ale jak bedę u kogoś znajomego to napewno będę do was zaglądac
)))
Tak więc wczoraj miałam do d,,,,,,samopoczucie
ALe przez ze mnie moja mama cierpi tez bo zasłychnełam jak mówiła i płakała ze ex nawet nie dowiaduje się o dzidzię
JA myslę to samo Przez ciąże samej przejsć to dla mnie jest ciężko
BO tylko ja się boję i co dalej ,czy dzidzię drugą donoszę
Mam nadzieję ze tak ,bo ją kocham
Razem z dzidzią zemsciły sie na ex ,za to ze nas opuścił a potem co przyjdzie kochany tatuś ,kupi zabawkę i pojedzie i bedzie się bawic ,szalec Zrobimy wszytko by cierpiał podwujnie !!!!!!!Wiem ,ze zdowie dzidzi jest najważniejsze ,ale czasem myślę sobie za co ja wychowam dziecko W tych czasach wszytko drogie
A wy jak sobie radziecie???????czy zawsze wam brakuje????
Kiedyś myslałam nawet o psychologu ale nie poszlam bo chciałam dac radę sama ,i jest bardzo ciężko I bardzo się boję ,ze coś się stanie przy porodzie ,ze nie dam rady Bardzo się boję bo nie wiem co mnie czeka Wszytko co najgorsze to dla spada
Czemu z mojej rodziny z tych siostr co tak ze mnie drwią czemu one same nie wychowują dzieci ,czemu to ja Pewni wymodliły to dla mnie !!!!!!!!!!!!!!!Gdyby mogły to pocieły by mnie w kawałki ,i wyżuciły
Taka prawda wiecie ile ja przez sie wycierpiałam ,Ciągłe wyzywanie mnie ,ze nie dam rady sobie w życiu ,ze po co ex jest ze mna jak on ze mną wytzymuje ,a nie daj Boze jak coś dostałam od tego swini to mi z rak zabierały
(((
POmylicie super rodzina co nie ,ale taka prawda I od jakiegoś czasu z żadną nie utzumuje kontaktu ,aż błagają by do nich przyłazic to by się coś dowiedziały i mi dupe obrobiły a ja nic nie mówie Nwet się smiała jedna ze już tak po mnie widac ciąze ,niech spojzy na siebie pasztet zajebany !!!!!!!!Urodziała dzieciaka i całej wiosce sie chwali ,jakie cudne dziecko ma !!!!Tylko ze z niej się tez smieję po pierwsze kiedys kolezanja do mnie z zalem ze moja siostra jej zle włoasy obcieła a ja na to to skaładaj zal do niej bo mnie to nie obchodzi ,a siotry maż siedział w więzieniu ma czym się chwali niż ja ,nieudanym życiem Poszłam w 3 miesiacy obciąc włosy do niej to tak mi obcieła ze parwie sie poryczałam tak brzydko ze szok i nie równo ,wielka mi fryzjerka !!!!BYłam kiedyś u kobiety to ładnie mi obcieła ,zapłaciałam 14 zł ale nie załowałam Bo teraz wyglądam jak strach na wróble !!!!
Sory za moje żale ,ale się rozkręciłam
Niedługo mam urodziny i nie życzę soebie od nich prezentów bo ja im nie kupie to nie rodzina ,tak sie nie zachowuje!!!!!!!!!Może będe miała okazje kiedyś sie zich posmiac ,tylko głosno i w twaz bo zawsze to ja jestem posmiewiskiem !!!!!!
Same widziecie przez takie dokuczanie człoweik nie wie co ze sobą robic ,zyc się odechciewa!!!Kolezanka wyszła za mąż ma super życie ,druga tez męzatka i dziecko mają i tez super im się układa a o mnie Bóg zapomniał !
Codziennie mnie głowa boli ,strasznie ,mdli mnie od luteiny
Czuje się strasznie Bardzo sie boje pobytu w szpitalu ,tylko saama W marcu będę miała okazje ,zeby tam byc