Justysia1989
Justysia1989
adka
Jak ty masz na imię ANia???????
Ale ja wam dużo piszę ,bo już w marcu od was odejdę
Jak ty masz na imię ANia???????
Ale ja wam dużo piszę ,bo już w marcu od was odejdę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie Kobietki
U mnie dziś strasznie, już nie wiem nad czym mam sie skupić: czy myśleć o sobie czy o M. ... Ajjj jak mi Go brakuje:-(... Ale nie chcę mu tego pokazać... Jeszcze dziś tak źle się czuje, duszno mi i krew mi leciała z nosa;/. Masakra, nawet nie mam sie komu wyżalić.Mam dość po prostu.Nie wiem jak to się skończy... Zbyt wiele negatywnych myśli we mnie siedzi
Mój się obudził dziś o 4 i nie chciał spać przez godzinę...Codziennie się budzi koło 4, ale czasem zje i pójdzie spać, a czasem się rozbudza, gaworzy, śmieje się. Jestem zmęczona, ale nie potrafię się złościć, gdy widzę uśmieszek u niego.A tak po za tym, to od pewnego czasu ulubionym zajęciem Kubulka jest wsadzanie całej piąstki do buzi i ssanie jejbezsenna co tam u Was. ? ;-)
Luska obudziła się dziś o 3.. byłam zaskoczona bo od miesiąca budzi się o 5-6 no ale pospała do 7. 30