witam mamuski
)
bezsenna, z ta wizyta na lipiec to nie wiem, czy zdazysz, bo jak ogladalam twoj brzuszek, to... ladnie juz opadl; - daj znac jak bedziesz juz po wizycie;
witam nowe mamuski - te z ktorymi jeszcze sie nie zdazylam przywitac;
ach.... "tatusiach" naszych malenstw to mozna powiesci a nawet tomy pisac... czasami to brak slow;
ja rzadko teraz cos pisze, bo znow mam problemy ze swoim szkrabikiem; ale czytam Was, czytam;
trzymam za wszystkie rodzace juz niedlugo kciuki i czekam az sie pochwalicie malenstwami; dobrze byloby jakbyscie mialy do ktorejs z nas nr tel i choc sms-ka przeslaly, ze malenstwo juz jest, cale i zdrowe i wogole jak wy sie czujecie; wtedy ta z nas, ktora taka odpowiedz dostanie, edzie mogla tutaj ta cudowna wiadomosc oglosic
)
wiecie, ja sobie tak pomyslalam dzisiaj, ze w sumie, my tutaj, to jak taka wielka rodzina; czasami zagladam na forum "pogaduchy samotnych rodzicow", ale tam juz klika sie zrobila, dlatego.... tutaj sa i mamusie z brzuszkami i te ktore malenstwa maja juz ze saba, np ja; dlatego witam serdecznie i zapraszam do naszej fajnej rodzinki
)
pomimo pogody milego dzionka
)
p.s. a ja jutro wyjezdzam , bo moze tam, gdzie jade, znajdzie sie lekarz, ktory pomoze mojemu synkowi - bo juz jestem bezsilna... ale bede was czytac i w miare wolnego czasu pisac;
jeszcze raz milego dzionka, oby slonce dla kazdej z nas swiecilo zawsze
)