reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

No do przewidzenia bo DAMSKI BOKSER na zawsze nim pozostanie.

A z ta rodziną a to racja.Ja to swojej juz dawno sie wyrzeklam.Nie uznaje nikogo oprocz mamy.Wypieli sie na mnie mimo ze wiele razy prosilam o pomoc a potem nawet odpowiedzi telfonicznej nie doczekalam sie.Nawet na swoje wesela ani świeta roczne mnie nie prosili jakbym byla wstydem rodziny,hehehe
Mądre powiedzenie ze z rodzina to tylko na zdjęciach sie dobrze wychodzi.

Teraz żyje tylko iwylacznie swoim życiem i nikt o mnie nic nie wie.I tak jestem szczesliwasza.

Ale mimo wszystko jak mama katerinki tak nagadala ze ona zmysla to niech siostra weźmie wspaniala mame i sie przekona:)

reklama
dzieczyny moja siostra wie co moja mama robi i nie raz za glowe sie zlapala,napisala esa ze sie nie wtraca i mam sie wyprowadzic to bede miala spokoj a mamy nie wezmie bo przeciez to my mamy dwa pokoje dla siebie,z siostra od dawna nie gadalam a teraz to juz wogole jej na oczy nie chce widziec ,
i dokladnie jak piszecie kazdy ma w dupie bo nie mam jej obok i nie musi sluchac,a ciotke to dzisiaj tak zjechalam ze o matko,a babka sie teraz bieli i mam to gdzies,bede tak dlugo o tym mowic az wezmie te zasrane tabletki i da nam swiety spokoj,

a ja dzisiaj bylam w sklepie ogladac rolki i fajny pan mowi do mnie szuka pani dla dziecka i tak zaczelismy rozmawiac ze wyladowalismy na kawie w cukierni obok,dzieciaczki moje i jego syn bawili sie na placu zabaw a my gadalismy :-D.
jejku jak sie odprezylam psychicznie ,chyba tego mi bylo trzeba

carla za czasow mojej corci to bylo pol roku a potem juz tylko sadownie,a myslisz ze sie wyda? jak do tej pory jest spokoj

u mnie pewnie bedzie wojna o mieszkanie jak mama oczy zamknie

trochę nie zaglądałam balowałam w weekend - grill nad jeziorkiem - ale po tak długiej przerwie nie picia mało wypiłam i tak dobrze się bawiłam, chyba dziecko zmienia priorytety :-)

the_devil (do wypowiedzi sprzed wielu stron) ja kiedyś myślałam że mój to takie biedne dziecko porzucone przez ojca, a teraz myślę nie ma ojca ale zrobię wszystko żeby miał ...na ile dam radę ;-)... mądrą mamę, czy mi oceniać czy lepiej że moje dziecko nie ma ojca czy by żyło w toksycznym związku na siłę, ja mam się skupić na tym co jest co będzie czas pokaze, a co było to było, mogło być lepiej mogło być gorzej ale na to i tak się wpływu nie ma jest tylko teraz.... chyba przechodzę kolejny etap po rozstaniu :-) dążę do całkowitego wybaczenia sobie jemu złemu losowi czy czemuś tam jeszcze :-)

carlaa ja słyszałam że zawsze ojciec może się upomnieć o dziecko no ale chyba sądownie
lonley ciekawe co u Ciebie? rozpakowana chyba już
fikusek1988 i jak po wizycie?

jaimis okazalo sie ze mam bakterie w moczu i mam brac miesiac antybiotyk,pozniej badania i dostaam skierowanie na usg dopplerowskie,takze zobaczymy co i jak na nastepnej wizycie:)

fikusek1988 my babeczki biologiczną mamy skłonność do problemów z bakteriami, mam nadzieję że po następnej wizycie będzie oki, ja to staram się nie używać publicznych toalet ale trzymanie moczu też nie jest dobre, a probiotyki bierzesz?

reklama
zazdrosc o K wszystko zniszczyla,zreszta nie tylko o niego ...........owszem jak bylismy blisko siebie bylo pieknie,ale niestety powroty do domu bylo to samo ..... uderzyl mnie ............. kocham go bardzo ale sensu to juz nie ma

:wściekła/y:
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
uderzył !!!!!!!!!! nosz
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
Życiowy nieudacznik ! tylko taki ktoś może uderzyć kobietę
realmad2.gif
realmad2.gif
niech się zmierzy z równym sobie LESZCZ
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif

i tak jak piszą pozostałe baby

ON SIĘ NIE ZMIENI ! NIE WIERZ MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!

juz nie postanowilam i staram sie trzymac tego .............. kazdego dnia jest lepiej , zablokowalam na fejsie i gg.z sercem bedzie troche gorzej i potrfa ale mam nadzieje ze sie uda

Honey ;/ eh dziwnie odebrałam Twoj wpis do Margolci ;]

A TY Margol nie waż mi się do niego wracać choćby nie wiem co, bo wpadnę tam do Ciebie i normalnie będziesz bidna
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
Kochana mi babacia zawsze powtarzała mądre słowa :) " Jak się sama nie poszanujesz, nikt Cię szanował nie będzie "
weź to sobie do serduszka ! Jesteś śliczną kobietą, mądrą - choć czasem podejmujesz złą decyzję, ale jak każdy.
Masz cudowne dzieciaki :) Ciesz się, że ich masz, że są zdrowi ! i idz przez z życie z podniesionym czołem, a nie z jakimś matołkiem....

Wydaje mi się, że Ty koniecznie musisz mieć przy sobie faceta, tak jakbyś nie mogła bez niego...
Wytrwaj w postanowieniu o którym piszesz, a zobaczysz co to znaczy być szczęśliwą :)

Ostatnia edycja:
Do góry