reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Katerinko :( nie wiem co powiedzieć, więc nie powiem...
Łączę się z Tobą w bólu i składam najszczersze wyrazy współczucia :((((( Trzymaj się kochana !!!!! :*

reklama
Carlaa oj tak, cos jest w tych torebkach, bo Sara tez lata z moimi :) A co do zebow...To dopiero jej siodmy rosnie - masakra!! Ja tez podobno mialam pozno, ale i tak troche sie martwie jak za dlugo jej nic nie wychodzi.

Adka to mialas ciezki okres :/ A gdzie Ty teraz mieszkasz? Dalej na Brochowie? Nie wyszedl nam park to moze sanki wyjda? :)

u nas tez zima.jechalam dzis do sadu masakra

mialam dzis sprawe o paszport dla malej,mlody sedzia i moj ex sie stawil,i wygladalo to tak,najpierw nas przesluchal a potem byla dyskusja,moj ex sie tak wybielil,jaki to on dobry tatus jest i wogole,myslalam ze padne jak tego sluchalam,
a potem bylo tak:
-czy chce pani wywiezc dzieci,czy ta kolezanka moze tu przjechac,czym sie zajmuje i wogole
-a moj ex( ona tu nie ma co do szukania,jest sama znowu z dziecmi,tak sie wybije,ja zadnej kolezanki nie znam i wogole :wściekła/y:
-jak moze znac skoro nie jestesmy razem juz dlugie lata i nie interesuje sie dzieckiem tylko mi zycie uprzykrza i ze sie nie zgadza to tylko ma problem osobisty do mnie
- czy utrudnia panu kontakty z corka?
-nie tylko jak siedzialam w wiezieniu
-a sedzia mowi ( to nie miejsca dla dziecka,popieram powodke) :-)
-klamstwo,nie ma wcale kontaktu z dzieckime,nie placil alimentwo i wogole
-ja pracuje,nie mam czasu zeby sie nia zajmowac
-sedzia( ale takie wyjazdy dobrze wplywaja na rozwoj dziecka)
-ale ona nie musi jezdzic .ja bylem w szkole sie pytac i nie ma zadnych wycieczek zagranicznych
-a sedzia( to ma pan czas chodzic po szkolach ? ja wiem ze sa takie wyjazdy i dziecko nie moze cierpiec ze wzgledu na jednego rodzica)

i tak w kolko,mowie wam,POWIEDZIaLAM ZE BEDE WALCZYC AZ TEN PASZPORT UZYSKAM I WOGOLE,BO TO SZCZYT WSZYSTKIEGO ,TATUS OD SIEDMIU BOLESCI :wściekła/y:
no i 13 gr.odczytanie wyroku

Ostatnia edycja:
współczuję Katerinko. Tatuś się popisał na całego. Szkoda, że oni popisują się tylko na okrojonych płaszczyznach.
Będzie dobrze kochana, trzymam kciuki !

U mnie też bardzoooo dużo białego puszku :) mroźno itp.

Ja to już mam dość. Zimno, pełno śniegu, no przesada, za dużo tego nasypało :/ Ale w sobotę może na deskę pojadę :D
Nela tak ostro ząbkuje że dziś już jej na noc dałam Ibum, wczoraj to ryczała jak szalona z bólu. Idą jej 3 na raz... Chodzenie coraz lepiej jej wychodzi, jestem z niej dumna :)

Idę robić sernik na zimno, a jutro w końcu pójdę z Nelką i M. na sanki. Ciekawe czy Nelka wytrzyma w sankach, czy nie będzie spadać itp. Dziś pożyczyłam od koleżanki kombinezon bo miałam taki okropny, szukałam w lumpach i nie było. A ona znalazła za duży na córkę i mam :) Jeszcze tylko śpoworek do wózka, bo ja to wszystko na ostatnią chwilę robię :)
I mam dylemat odnośnie fotelika samochodowego... Jednak nie będę miała na maxi cosi, muszę kupić coś do 300 zł... Macie jakieś propozycje??
I sernik na zimno na herbatnikach czy biszkoptach robić??

serni robie na biszkoptach:) a z fotelikiem to moze pojdz do sklepu tak doradzaja ktore sa dobre:) ja bylam i byl wlasnie do 300 zl ale za chiny nie przypomne sobie nazwy,a babka polecala.

reklama
U mnie jest problem, bo chyba tylko w jednym sklepie są takie większe foteliki mało znanych firm :) Więc nikt mi nie doradzi,
Mam do wyboru RAMATTI VENUS COMFORT 9-18 kg 10xKOLOR+organizer (1333369679) - Aukcje internetowe Allegro i CONECO ZENITH SIDE ARMOR AŻ 5 KOLORÓW + mazaki ! (1340847732) - Aukcje internetowe Allegro
Nie jestem za kupowaniem używanych fotelików które są od 9 kg dlatego chcę nowy. I nie wiem który wybrać...
ja sie nei znam ale jak bym byla na miescie w rejonach tego skelpu to sie zapytam:)

Do góry