reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Obraz_028.jpgObraz_066.jpgObraz_035BW.jpgObraz_015.jpgpochwale sie chodz to "sórówka" i jeszcze nigdzie nie publikowane :-)
sorki za golizne :-p

Margolcia super :) Ja robilam tylko Sarze sesje..I to bylo fajne, ale ciezkie, bo 3 godziny zabawiania :)

Candy ja zazwyczaj kupuje pampersy ktores i zawsze na promocjach. Dziele sobie na cene jednej pieluszki i jak wychodzi mniej niz 60gr, a blizej 50gr za sztuke to zakladam, ze sie oplaca :) Ale do chusteczek nie mam przelicznika.

Candy ja zazwyczaj kupuje pampersy ktores i zawsze na promocjach. Dziele sobie na cene jednej pieluszki i jak wychodzi mniej niz 60gr, a blizej 50gr za sztuke to zakladam, ze sie oplaca :) Ale do chusteczek nie mam przelicznika.

Tu wychodzi nie cale 50gr, czyli się oplaca :p no i są jeszcze w tym chusteczki których nie policzyłam :p

reklama
carla a no to dobrze:)
candy moze sie i oplaca ale nie raz w sklepach sa takie promocje ze szok,zreszta nie zawsze kazde pampki podchodza a tu bedziesz miala duza ilosc,wiec moze to przemysl
margolcia ŚLICZNE:) piekna pamiatka,ja mialam w ciazy malowany portret i mam tez zdjecia z tego pamiatka na cale zycie,i chociaz piekny moment z tej calej ciazy :)

a moj kubus dzisiaj juz obchodzil mieszkanie jak niczego sobie i sie zagolopowal i jak wyrznal w podloge,caly nos ma zdarty,krew mu leciala z noska!!! dostane zawalu,a dopiero chodzi dwa dni ....

Do góry