reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

A Ty już dajesz naturalne jogurty czy te dla dzieci?? Bo ja jeszcze z innymi niż nestle czy bobovita nie próbowałam.
Tip lepiej idź dla świętego spokoju. A na kiedy masz termin??

reklama
carla dziecko tym bardziej jak ma katar powinno wychodzic codziennie na spacer bo to pomaga,w domu to suche powietrze tym bardziej dodaje iskry,dziwne pierwsze slysze o tym,rozumiem jakby miala goraczke :szok: i dwa co do kapania.ja tym bardziej jak dzieci chore byly to kapalam,raz ze dziecko sie poci i chyba lepiej spi wykapane
a co do tej czystosci,nie przesadzaj z tym,bo takie dzieci potem maja problem zeby sie wybrudzic,maja problem zeby zadanie w szkole zrobic,bo mama kazala zebg czyste bylo,takie cyrki sa w szkole u mojej malej i pani jest w szoku ciezkim,zreszta czytalam kiedys nie jeden artykul,ze dziecko wszystko musi poznac i troche brudu nie zaszkodzi

Katerinka ja nie w tym sensie :) Mała bierze do buzi co popadnie, smoczki, grzechotki, butelka z wodą leżą na podłodze, chrupcie też jej kładę na panele i wcina. Nie wyparzam butelek, po podłodze biega ostro, więc wiadomo że się ubrudzi. Ja sama mam ogólnie fazę na mycie np. rąk- jak ktoś nie myje po wyjściu z toalety to aż mną telepie, ja latam do łazienki żeby ręce umyć co chwilę :) A ta lekarka mi nagadała że zaraz na oskrzela może pójść to jak sieroty w domu siedzimy 4 dzień, ale jutro powiem mamie żeby z nią wyszła. Wiem że świeże powietrze dobrze robi na katar, ale wolałam już się zastosować do zaleceń, dzisiaj u mnie strasznie wiało... Ale Nela będzie teraz weekend u babci więc ona się nią zajmie a ja odpocznę :)
Fikusek a jakie jogurty dajesz Alanowi??

Ja może też spróbuję, ale najpierw skład przeczytam ;) Bo ja mam fazę na czytanie składu, chociaż jakbym miała wybierać produkty nie ulepszone to nic bym nie jadła :D

DSCN6191 [1024x768].jpgDSCN6151 [1024x768].jpgDSCN6205 [1024x768].jpg

Ja może też spróbuję, ale najpierw skład przeczytam ;) Bo ja mam fazę na czytanie składu, chociaż jakbym miała wybierać produkty nie ulepszone to nic bym nie jadła :D

Zobacz załącznik 299933Zobacz załącznik 299935Zobacz załącznik 299934

Ale Nela jest bombowa:) hihi cudowna jest jkakie ma pucate poliki i ajk sie slicznie usmiecha:)

Co do danonkow to mi sie kilka razy zdarzylo malej dac... ale glownie daje jej monte.
wcina to bardzo chetnie i wysypki nie ma na szcescie.....

Margolcia szalencu juz mnie dowartosciowalas:) kochana jestes :)

kurcze chcialam cos jeszcze napisac ale zapomnialam co.....

reklama
Witajcie kochane :)

U mnie dziś w sumie lepiej, ale pękłam jak przyszły do mnie przesyłeczki.

Przyszły te zamówione kilka dni temu opaseczki + paczka z rzeczami dla niuni i się rozkleiłam, że jestem sama i w ogóle.

Carlaa, Twoja mała jest bombowa ! super taki pucuś

Pozdrawiam Was :*

Do góry