reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Dafi no ja tez myslalam o plastrach ale niestety to nie dla nas,jak narazie;) ale wlasnie tak jak Margocia pisze ..ja teraz uczepilam sie spirali i bede gnebic o to gina:) tzn poiwiem mu ze a sie w sumie na to tylko decyduje bo po tabsach zle sie czulam a probowalam juz kilka rodzai , w preserweatywe nie wierze:/

reklama
Ja jeszcze tak do tych KG
Najważniejsze jak się samemu czuje we własnym ciele, jeśli ktoś siebie akceptuje i w ogóle czuje się ze sobą bardzo dobrze tak będzie odebrany przez otoczenie :) a jeśli ktoś nie może ze sobą wytrzymać, marudzi to przecież może się za siebie wziąć :)
Ps. a ja właśnie objadam się pysznymi leniwymi <mniam>

Co do anty... to ja chyba nie muszę się zabezpieczać :D nie mam z kim w ogóle sypiać ;( buuu !
Jednak gdyby coś kiedyś, może z kimś to też będę raczej gina na spiralkę namawiać :)

Kupiłam właśnie opaseczki dla mojej laseczki !

mrrr !

[aby powiększyć kliknij na zdjęcie]

246.jpg

240.jpg

242.jpg

Ta babeczka sprzedaje masę przeróżnych ciężko było się zdecydować ;p ale te mi się spodobały :)
Lubię takie dodatki jeszcze dla dzieci są po prostu UROCZE ! KOMICZNE itp.

odnoscie wagi napisze wam co mi sie dzisiaj przydazylo,pojechalam zawiesc auto zeby mi wymienili szybe,i pytam sie goscia ile to potrwa,bo kuzwa wozka nie wyciagnelam z bagaznika i strasznie leje i nie wiem czy czekac czy co? to pan mi mowi ze postaraja sie zrobic jak najszybciej i zadzwonia,to mowie ok i ide a lalo ,o matko,i patrze na przystanek podjezdza auto i patrze taki lepek z tego warsztatu i sie pyta czy moze mnie podwiesc i porozmawiac,mysle sobie ,czemu nie,jak zaczelismy gadac to nie moglismy skonczyc,zapytal wprost czy jestem samotna mama,bo widzi mnie zawsze sama a obok w klatce ma rodzicow,:szok::szok: mowie wiem ze tam sie ktos wprowadzil ale nie wiem dokladnie,wiec juz pare raze stawial kolo mnie auto ale nie mial smialosci:-)
i wlasnie o wadze tez rozmawialismy bo mowie ze karmie i cycki mam jak nic a on mowi zeby kazde takie mial hehhe i wogole po mnie nie widac ze mam dwojke dzieci,ze kazda kobieta jest ladne ale nie ktore nie zaniedbane i wygladam na kawal cholery ale bardzo sympatyczna i mowie uu jaki komplement,i sie pytam skad taka szczerosc a on ze tak,ma,no to mamy wspolna ceche :-):-)
odwiozl mnie do domu,wymienilismy sie numerami i juz napisalismy 70 esow odkad sie rozstalismy,okazuje sie ze mamy wspolnych znajomych,nawet zna moich exow:szok::wściekła/y: ale jak stwierdzil leje ,bo wie jaka prawda

carla ja uzywalam pigulek i mam pieknego kubusia:) :-)
dafi nawet jak bedziesz wazyc 150 kg to sie liczy sie to jaka jestes ,ja znam bardzo wiele osob ktore sa przy tuszy i sa naprawde zajebiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

charlen mialam zwykla miedziana .... fakt troszke sie na poczatku nacierpialam , ale to jedyny anty srodek ktory przymuje jako pewniak .... owszem czytalam i slyszalam o przypadka ale przy jakiej anty sie tego nie słyszy .... no i wiele slyszalam ze to srodek wczesno poronny ... ja mowie na to bullshit ..... mialam 5 lat i jestem zadowolona :-)
Wiec polecam jak kolwiek :-) ale nie namawiam ... jakiekolwiek pytanka to odp :-)

charlen mialam zwykla miedziana .... fakt troszke sie na poczatku nacierpialam , ale to jedyny anty srodek ktory przymuje jako pewniak .... owszem czytalam i slyszalam o przypadka ale przy jakiej anty sie tego nie słyszy .... no i wiele slyszalam ze to srodek wczesno poronny ... ja mowie na to bullshit ..... mialam 5 lat i jestem zadowolona :-)
Wiec polecam jak kolwiek :-) ale nie namawiam ... jakiekolwiek pytanka to odp :-)
ja wlasnie tez bym chciala bez hormonow:)

reklama
az musze skomentowac :-)
ja tam uwazam, ze kg nie swiadcza o atrakcyjnosci. a ich nadmiar nie uprawnia faceta to bycia chamskim wobec swojej kobiety.
ja jestem kawal kloca (katerinka moze potwoerdzic, bo widziala mnie nawet w koszulce nocnej ;-)) i jakos nie narzekam na powodzenie. a moj M jeszcze nigdy ani slowem nie skomentowal moich tluszczow. co wiecej - regularnie zachwyca sie moim cialem.
nie powiem, bo podczas pierwszych lozkowych podchodow czulam sie skepowana swoim wygladem i dlugo staralam sie nie dopuscic by M dotknal moj wielki miekki pokryty rozstepami brzuch. jednak z czasem sie przemoglam. i jakos nie zauwazylam obrzydzenia na jego twarzy. dla niego kazdy moj kg, rozstep, falda to czesc mnie. i kazda ta czesc szanuje i kocha. i chyba wlasnie na tym to powinno polegac :tak:
katerinka no no no :-) zycze powodzenia w rozwoju znajomosci. obys wkoncu trafila na te swoja druga polowke. bo zaslugujesz na milosc, szczescie i pelna rodzinke :tak:
zreszta kazda z nas tu na to zasluguje :tak:
a co do anty:
Dafi ja bym chyba umarla ze strachu nie stosujac zadnego zabezpieczenia. bo dla mnie stosunek przerywany to zadna metoda na zapobiezenie ciazy.
ja zawsze stosowalam gumki. z exem tez caly czas gumki do momentu kiedy zdecydowalismy sie na dziecko (wtdey oczywiscie bez ;-)). z M tez na poczatku jechalismy na gumkach. potem zdecydowalam sie na spirale. ta z hormonami- mirena- i dzis po kilku miesiacach jestem mega zadowolona :-):tak:. zniknely bolesne, obfite okresy (po ciazy to mialam istne swinobicie). zamiast tego mam cos co waha sie pomiedzy plamieniem a lichym okresem. zero bolu (przynajmniej takiego by brac tablete). libido mi nie opadlo. wilgotnosc mi sie nie zmniejszyla. nie mam zadnych skutkow ubocznych. same plusy :tak:
ale powiem szczerze, ze po zalozeniu spirali - ten pierwszy raz po byl bez gumki - potem przez jakis czas mimo wszytsko w gumkach. spekalam i alam sie, ze moze ona sie tam jeszcze "nie wgryzla" choc dobrze wiem, ze, przynajmniej ta homronalna, dziala odrazu.
ogolem - spirala jest the best. i jesli tylko ktos moze sobie na nia pozwolic i organizm jej nie odrzuci to naprawde rewelacja :tak:

Do góry