odnoscie wagi napisze wam co mi sie dzisiaj przydazylo,pojechalam zawiesc auto zeby mi wymienili szybe,i pytam sie goscia ile to potrwa,bo kuzwa wozka nie wyciagnelam z bagaznika i strasznie leje i nie wiem czy czekac czy co? to pan mi mowi ze postaraja sie zrobic jak najszybciej i zadzwonia,to mowie ok i ide a lalo ,o matko,i patrze na przystanek podjezdza auto i patrze taki lepek z tego warsztatu i sie pyta czy moze mnie podwiesc i porozmawiac,mysle sobie ,czemu nie,jak zaczelismy gadac to nie moglismy skonczyc,zapytal wprost czy jestem samotna mama,bo widzi mnie zawsze sama a obok w klatce ma rodzicow,
mowie wiem ze tam sie ktos wprowadzil ale nie wiem dokladnie,wiec juz pare raze stawial kolo mnie auto ale nie mial smialosci:-)
i wlasnie o wadze tez rozmawialismy bo mowie ze karmie i cycki mam jak nic a on mowi zeby kazde takie mial hehhe i wogole po mnie nie widac ze mam dwojke dzieci,ze kazda kobieta jest ladne ale nie ktore nie zaniedbane i wygladam na kawal cholery ale bardzo sympatyczna i mowie uu jaki komplement,i sie pytam skad taka szczerosc a on ze tak,ma,no to mamy wspolna ceche :-):-)
odwiozl mnie do domu,wymienilismy sie numerami i juz napisalismy 70 esow odkad sie rozstalismy,okazuje sie ze mamy wspolnych znajomych,nawet zna moich exow
ale jak stwierdzil leje ,bo wie jaka prawda
carla ja uzywalam pigulek i mam pieknego kubusia
:-)
dafi nawet jak bedziesz wazyc 150 kg to sie liczy sie to jaka jestes ,ja znam bardzo wiele osob ktore sa przy tuszy i sa naprawde zajebiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!