reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Moje kochane (a Daffi zwlaszcza), ktora dziewczyna nie ma kompleksow?? Ja przed ciaza wazylam...cale 49 kilo, teraz prawie 10 wiecej (jestem dosc niska), biore stare ciuchy i wygladam w nich jak beczulka - spodnie sie nie dopna, bluzki podjezdzaja i sie roluja w niezbyt uroczy sposob. Jak to carla pisala na klacie wisza takie dwa woreczki dziwne, bo w ciazy nosilam 70G rozmiar (!!), teraz 65E, wiec domyslacie sie jak to wyglada ;) Chyba nigdy nie pokaze moich cyckow facetowi!! Aczkolwiek ostatnio jakby nastapila mobilizacja i jest dieta i jakis cwiczonka, wiec zobaczymy...Ale masakrycznie nie mam silnej woli, a ulubionym jedzeniem sa frytki, wiec nie wiem czy jakies sukcesy odniose na tym polu...
Adka, carla co powiecie na to, zeby wyjsc sobie w jakis weekend na piwko? Jak carlaa bedzie miala zajecia tutaj? Kto tam jeszcze byl z okolicy? Milkada, Ravenalka?? Moze dziewczyny sie pokaza i beda mialy ochote. Mi nawet teraz ten dlugi weekend pasuje. Adka, moze jakas kolezanka zostala by na chwile z Lilianka??
Ehh, mam identycznie, przed ciążą niezmiennie 48 kg, a mogłam jeść i jeść i nic, a teraz w spodnie też się nie dopinam, bluzki mi się podnoszą do góry, biustu zero (A/B), jak staję bokiem, a jestem najedzona, to brzuch mi bardziej odstaje od biustu :D ale mobilizacji zero, za bardzo chyba lubię jeść, zaczęłam po prostu kupować jakieś bluzki odcinające się pod biustem, luźne koszule i luz, chyba się nie zbiorę w sobie, żeby schudnąć.

Na wyjście piszę się jak najbardziej, z tym, że chyba następnym razem, teraz nie mam zjazdu w ten weekend, chyba, że na mnie poczekacie i spotkamy się wtedy kiedy mam i ja i Carla :p

Margolcia odważnie zaszalałaś, ale mnie się podoba :)

reklama
Margolcia super :)
Ravenalka ja mam kolejny zjazd 27-28.11 i koniec :) Ale nie bronię się zimą, nie dam rady pracy napisać, nie mam mobilizacji ani ochoty :/ No i ja też mam zatrważający rozmiar A, a czasem mam wrażenie że nawet mniejszy :) I ważę 49 kg, a marzę o 55 kg...
Katerinka jak tam nowy adorator??
Anowi Martynka miała już roczek??

Dziewczyny, ja jestem na miejscu takze sie dostosuje..Jak sie uda teraz to super, jak nie to jakis nastepny weekend :)

carlaa tez tak mowilam, ze nie napisze na pewno na czas...Ale napisalam - nawet nie wiem kiedy ;) Najgorzej zaczac, potem juz leci.

Charlene ja jednak wracam do domu w sobotę, Nela będzie spała u mojej mamy więc mamy szansę się wyspać :) Może za 2 tygodnie uda mi się zostać i spotkać z Wami.
A z pisaniem pracy nie wiem jak będzie... Szczerze wątpię że się wyrobię na pierwszy termin...

carla a dobrze:) dzisiaj bylismy na spacerku z malym ,maly sobie smacznie spal a my gadalismy,stw,ze bedziemy sie spotykac poki co narazie na stopie kolezenskiej,bo nigdy nie wiadomo,do domu go nie zaprosze,bo mam dym z mama,po nocach jezdzic nie bede wiec jak ma chlop cierpliwosc to poczeka,super nam sie gada,tez jest po przejsciach,piszemy esy do siebie w tym samym momencie:)poczatek jest ok
carla ja bralam globulki dopochowe,bardzo dlugi okres byly skuteczne,,bo i do srodka i nic nie bylo ale jakim cudem zaszlam wtedy nie wiem,moze bylam chora czy jak ze nie zadzialalo ..ALE BARDZO SIE CIESZE ZE MAM MOJEGO BUSIA:)

bylam dzisiaj ogladac pokoje i co uslyszalam z jednym dzieckiem bym pania wziela ale z dwojka juz nie!!!!!! nos jak na zlosc cholera no

A KUBUS ZACZYNA JUZ SAM CHODZI I ROBI TO Z WIEKSZA SMIALOSCIA BEZ PODPIERANIA SIE CZEGOKOLWIEK

Katerinka no to świetnie się zaczyna, niech sobie poczeka i się okaże czy jemu zależy :) Ale się cieszę :) Słodkie jest takie pisanie esków w tym samym momencie, szkoda że ja z M tak nie mam ;)
Ale Ty brałaś tabletki czy same globulki?? Bo ja już mam strach bo ostatnio bywało bez gumki, tylko na samych tabletkach... Ja sobie głupio wkręcam :)
Chore że robią problem z tymi pokojami, posrani ludzie!!
Gratulacje dla Kubusia :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny dzieki za te mile slowa!
ja wiem ze nastawoienie pozytywne do samej siebie to polowa sukceu ale ciezko nastawic sie pozytywnie kiedy nic pozytywnego mnie nie spotyka... gdybym choc raz na jakis czas uslyszala kochanie piekna jestes podobasz mi sie itp... moja samoocena by wzrosla a jak ja slsyze jaka to gruba jestem itp... to sie w tym pograzam ale nie ebde wam tym smecic:D

Do góry