Daffi dzieki za zapro :-)
wiesz co tak szczerze .... tak zanizasz swoja samo ocene i ostanio pisalas o tym swoim "co to nie on" ... fakt dla Ciebie jest tym jednym ... ale dla mnie .... boshhh za chiny bym uwagi na niego nie zwrocila .... a co do Ciebie ... jestes przesliczna młoda kobieta ... i nie wazne kilogramy .... ja na miejscu Twojego bała bym sie ..... bo jest co tracic wrazie co ;-)....wiec prosze Cie , nie bierz do bani ... i nie popadaj w paranoje .... jestes napawde przesliczna .....
Zreszta .... kazda z Was w wyobrazni widzialam inaczej ... po zobaczeniu ( zreszta juz o tym pisalam) jestem w szoku .... ze jestesmy same ..... bo dla mnie Wszyskie jestescie piekne i najwspanialsze .... takich kobitek to ze swieca szukac :-)
hmmmm no to powiem ci tak ze nie ma tam mojego aktualnego zdjeci jak teraz wygladam... neistety nie ma co pokazywac... kilka z ciazy jest ale juz wtedy wygladalam nie za dobrze a teraz naprawde.. wiem co mowie.. gdyby udalo mi sie schudnac tyle co chce to moglabym znow pwoiedziec o sobie ze jestem laska