reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

moje dziecko bedzie nosilo nazwisko ojca bo tak bylo ustalone po slubie w usc i zastanawiam sie czy bez rozwodu mozna by to bylo zmienic nawet jak on nnie wyrazi zgody??

reklama
kochane powiem tak - ze nazwisko - to chyba nie jest wazne - w tej chwili wazne jest nasze samopoczucie, zdrowie oraz zdrowie naszych babli w brzuszku

ja nie mysle o tym co mnie czeka w UC ... bo ja mam skomplikowana sytuacje i bez sadu tu sobie nie poradze :(

AdiLea- osłonki nie dzialaja :(- oj to straszne - a kazda tak je zachwalala ... no to teraz sie martwie jak ja sobie dam rade :(
slyszalam ze to strasznie boli - wspolczuje
a jak Twoje samopoczucie ??

ADILEA przed karmieniem musisz tak odciągnąć pierś żeby aż za otoczkę była miękka wtedy Hani będzie łatwiej złapać :tak:
spokojnie i cierpliwie i dasz radę
a przychodzi do Ciebie położna z przychodni ? jak tak to poproś ją o pomoc

AdiLea trzymaj się,nie potrafię nawet sobie wyobrazić jak jest Ci teraz ciężko,współczuje i trzymam kciuki że będzie lepiej :-).Bo będzie napewno,masz teraz Hanie przy sobie,która na zawsze i bez granicznie będzie Cie kochała :-) a to naprawdę bardzo wiele,ale przecież Ty o tym wiesz :happy:.
Mam jeszcze takie pytanie,czy robiłaś u nas we wrocławiu usg 3D lub 4d jak tak to gdzie i ile płaciłaś??

;) Dziewczyny wiem, ze jest w Was bol i zal w zwiazku z tym, ze facet z ktorym chcialyscie byc odszedl - we mnie tez, ale to nie zmienia faktu, ze on bedzie ojcem Waszego dziecka i jesli sie do tego poczuwa to powinien miec kontakt z dzieckiem, powinien byc jego ojcem. Bo tak naprawde jesli ojciec chce kontaktu z dzieckiem a Wy do tego nie dopuscicie to wyrzadzicie tylko krzywde Waszemu dziecku, bo pokaleczycie je emocjonalnie. Badz co badz to sa dwie oddzielne kwestie kobieta i dziecko, facet ma prawo dawac milosc dziecku a nie dawac jej matce dziecka ;)

;) co do bolacych piersi to mozna kupic specjalne nakladki na piersi przez ktore dziecko bedzie pilo mleko, albo tez zaopatrzyc sie w laktator ... ale to jest juz troszke wiekszy wydatek ;)

reklama
Boli straszliwie:-p.Ale da sie przeżyć;-).Ściągam jej pokarm żeby miała miękko ale niewiele to daje:-(.Położna jutro do nas przychodzi wiec zobaczymy co nam poradzi..
.

pokaż położnej jak karmisz i zapytaj czy dobrze to robisz
ja wiem z doświadczenia że wiele kobiet poprostu źle przystawia do piersi i poprostu stąd problem z pogryzionymi brodawkami bo żeby było dobrze to musi być ssana otoczka za brodawką :tak:

Do góry