reklama
grooha1 pisze:większość ciuchów sprzed ciąży zniknęła w pawlaczu i trzebas się wybrać do sklepu, bo nie mam co na siebie włożyć.
ach jak ja tęsknię do siebie sprzed roku....
zupełnie jak u mnie
a w moim pawlaczu by mogła sobie Izis pobuszować bo ubrania sprzed ciąży mam na 90 cm w biodrach a ja tylko w te elastyczne się wbijam (dosłownie) :laugh:
No to i ja dołanczam się do tych "wbijających", i to nie we wszystko. Powinnam sobie masohistycznie zrobić wystawę rzeczy z "przed" i codziennie na nie patrzeć...
Odkąd Krzyś pije nutramigen a ja się leczę z paskudztw w gardle, mleko z cyca wędruje litrami do zlewu, a ja sobie używam a jak...
Wcinam jak krowa z myślą, że wkrótce znów głodówka, bo Krzyś uczulony jest cholibka chyba na wszystko..
Dupsko rośnie a ja jak głupia cieszę się że dieta mamuśki karmiącej w odstawce...
Odkąd Krzyś pije nutramigen a ja się leczę z paskudztw w gardle, mleko z cyca wędruje litrami do zlewu, a ja sobie używam a jak...
Wcinam jak krowa z myślą, że wkrótce znów głodówka, bo Krzyś uczulony jest cholibka chyba na wszystko..
Dupsko rośnie a ja jak głupia cieszę się że dieta mamuśki karmiącej w odstawce...
izis
Fanka BB :)
flo pisze:grooha1 pisze:większość ciuchów sprzed ciąży zniknęła w pawlaczu i trzebas się wybrać do sklepu, bo nie mam co na siebie włożyć.
ach jak ja tęsknię do siebie sprzed roku....
zupełnie jak u mnie
a w moim pawlaczu by mogła sobie Izis pobuszować bo ubrania sprzed ciąży mam na 90 cm w biodrach a ja tylko w te elastyczne się wbijam (dosłownie) :laugh:
Z chęcią pobuszuję : ;D
Joanka mi jakoś to odciąganie pokarmu nie wychodzi... chyba bym oszalała : : : ale dla dzidzi warto przetrzymać
ja to sobie marzę że będę mogła sobie do woli pogłodować...teraz jak tylko trochę ograniczam kalorie to "cwana sztuka" od razu wyczuwa że jakość mleka nie ta i domaga się jedzenia co 10 minut
z krostkami tez mamy kłopoty, ostatnio trochę lepiej gdy ograniczyłam nabiał... tylko że jak stoję przed lodówką to pojęcia nie mam co jeść...
do tego jeszcze naszedł mnie kryzys papierosowy po wizycie palącej koleżanki (rzuciłam paskudstwo jak dowiedziałam sie że jestem w ciąży) ale sobie jakos poradziłam :laugh:
mam nadzieje że po odstawieniu małej od cyca znowu mnie nie najdzie... :
Izis bluzeczki też na 90 w biuście.. ale tutaj to nawet nie marzę że sie wcisnę....
obwód w biuście większy niż w biodrach...
M
Melanie
Gość
no właśnie
bo jaki to paskudny widok jak mama idzie na spacerek z ładnym dzieckiem i ma kipa w pysku albo w łapie
i kurzy dzieciakowi koło nosa >
bo jaki to paskudny widok jak mama idzie na spacerek z ładnym dzieckiem i ma kipa w pysku albo w łapie
i kurzy dzieciakowi koło nosa >
reklama