reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

A ja jestem zła bo chciałam sobie kupić dzisiaj buty i nie kupiłam bo same badziewie u nas w sklepach. Chyba wymaltretuje męża i pojedziemy w poniedziałek do Poznania :p ::) ;)

reklama
heej
ja mam ten sam pomysł, chcę jechac po buty do Poznania ;D
a może pojedziesz Aniulka w niedziele do Poznania ?
to byśmy sie spotkali rodzinkami ;D ;D ;D

eh... ja dzisiaj szukalam cos dla siebie i nic nie moglam znalesc zato malej kupilismy czape i komplecik na chrzciny ;)

Aniulka ojjj to szkoda :(
może innym razem uda nam sie spotkać ;)

Izis bo Poznań to największe miasto jakie mam koło siebie - 120km (noo poza Toruniem - 50km)
a do Warszawy mam niecałe 300km ale też chemy się wybrac, tylko nie wiem kiedy
w dodatku w Poznaniu jest bardzo duży wybór butów i ceny konkurencyjne, te same buty w Warszawie kosztują czasem kilkadziesiąt plnów więcej :p

Melanie gdzie jedziesz po buty?? Gdzie maja największy wybór? Ty oblatana jesteś to pewnie wiesz a aj ostatnio na zakupach w Poznaniu to byłam dzidziowe ciuszki kupować a dla siebie to nie pamietam kiedy ::)

Aniulka, jak wjeżdżasz do Poznania to po prawej stronie jest wielki salon obuwniczy a kawałek dale po ptawej stronie kiedyś były buty włoskie ale nie wiem napewno czy ten salon włoski jeszcze tam jest ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry