reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

walczę z nim dzień i noc. Jak się poznaliśmy też palił, potem przestał i pięć lat nie palił no i zaczął znowu i strasznie jest mi z tym źle. Niestety nałogowego palacza nie jest prosto oduczyć palić. Pali tylko w kotłowni więc po domu się nie roznosi, albo na dworze. Przecież się z nim nie rozwiode tylko dlatego że pali. jakoś muszę to znosić.

reklama
Cześć już Mamusie!

Tu KK - w końcu udało mi się znów podłączyć do netu. Mało tego - już umiem modyfikować swój profil! Ta wrodzona inteligencja;) Cieszę się, że już będę mogła sobie z Wami pogadać. A teraz zabieram się za nadrabianie zaległości w lekturze;)

ja tez paliłam, ale tak raczej towarzysko, czesto kupowalam fajki ale uzależniona to raczej nie byłam, a w takim niby nie uzaleznieniu trwalam 7 lat >:D >:D >:Dkurcze dopiero zdalam sobie sprawe jak to długo trwało!!!!!!! teraz to mi sie chce zapalic jak jestem na uczelni i spotykam kolezaneczki i kolegów z ktorymi zawsze sobie tak stadnie palilismy i w ogole bylo tak fajno...ale nie zamirzam wracac do palenia, bo po co :D ;)

grooha1 pisze:
Melanie pisze:
ja paliłam i robiłam różne inne rzeczy jak byłam młoda i głupia :p
a teraz jestem tylko młoda ;D

ja kiedyś to nawet byłam ładna i młoda a teraz zostało mi tylko i
;D ;D ;D

Witaj spowrotem Kasiula
z niecierpliwością oczekuję zdjęć w galegii ;) ;D
co u Ciebie? U Was? :)

siwasek
świetna postawa
a co dpo popalania, to niektórzy całe życie mówią, że niepalą tylko popalają ;) :D

Oj, dziewczyny widze, ze straszna nagonka tutaj na palaczy ;D Przyznaje paskudny nalog. Wstyd sie przyznac, ale ja po ciazy popalam znowu :-[ Staram sie palic jak najmniej, ale nie zmienia to faktu, ze pale. Paranoja, bo po fajce, szoruje zeby i rece coby corcie od matki smrodu nie poczuly :-[ Zobaczymy jak to bedzie, ale przyznam, ze wolalabym byc wolna od nalogu. ::)

reklama
Dziewczyny ja do tego stopnia wciąga mnie forum , że zamiast teraz się uczyć na jutrzejsze zaliczenie to wole sobie poczytać i popisać z wami :p ;D O0
NO jeszcze czeka na mnie prasowanie ale tak mi sie niechce nic dziś robić że obłęd to pewnie przez tą paskudną pogodę :-[

Do góry