reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

Dziewczyny mam do Was pytanko!
Czy któraś z Was miała problemy z wysypką na stopach. Bo ja mam wrażenia, że ta wysypka u mnie powstała wraz z opuchlizną i strasznie swędzi. Może coś na to dobrego i skutecznego znacie?????

reklama
Winia a może masz uczulenie na krem którym smarujesz stópki, o ile używasz... albo na mydło?? Ja tak miałam z Kubą po kremie przeciw rozstępom

Ja mam taką małą wysypke na lewym ramieniu, z tyłu
troszkę swędziała ale zanika, tylko malutkie strupki od drapania zostały ;D
nie wiem od czego była ::)

Właśnie że używam stale jednych kosmetyków i nic nie zmieniałam w ostatnim czasie.

Dlatego jestem zdziwiona i nie wiem od czego.

Bo czasami w ciąży uczulają nawet kosmetyki które stosujemy od lat i nugdy nam nie szkodziły... tak to już w tym błogosławionym stanie bywa

Ja to się boję że jak zacznę rodzić to nie zauważę tego :o
Że nie będę wiedziała czy to skurcze czy nie?

Izis jak Cię porządnie zacznie brzuch boleć to będziesz wiedziała. ;) Nie denerwuj się bo masz jeszcze dużo czasu. 40 dni to baaaaaaaaaaaaardzo długo :)

Może to dość dziwne ale ja się tego porodu jakoś wogóle nie boję - chociaż należę do osób, które u dentysty na fotelu bez znieczulenia nie usiądą :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Może to dobre nastawienie mam po szkole rodzenia, gdzie nas raczej nie straszyli. Wychodzę z założenia, że skoro tyle kobiet przez to przeszło to ja też dam radę i wcale nie będę gorsza od innych ;D ;D ;D ;D ;D

A ja mam dosyć tej cholernej zgagi :mad: mam ją praktycznie na okrągło w przerwach gdy napiję sie Maloxu troszke przechodzi.Powtarzam sobie tylko że już niedługo oj niedługo :)

reklama
Winia ja mam identyczme nastawienie, ale na szkole rodzenia nie byłam

Izis tez mam ten problem
przed ciążą nie wiedziałam co to jest zgaga a teraz potrafi zamęczyć
odpukać... od kilku dni spokój

spróbuj wypić szklankę mleka jak się pojawi
albo weź renie, mi to pomaga
czasami na długo
czasami nie.

Do góry