reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

Joanka przeczytałam o twoim śnie mi też tak się pare razy śnilo heh ;D byłam wtedy bardzo smutna :( a moj mężulo się śmial i mówił że jemu tez się sniło że ja go zkolei też zdradziłam hihihi........

reklama
No coż mój mąż lubił mnie przytulać w ciąży. Ale od momentu jak mi czop wypadł to zostało mu tylko brzuszek głaskać ;D

Jasne, że by się znalazło........potrzeba matką wynalazków.....ale nie chciałam się wdawać zbytnio w szczegóły ;D ;D ;D ;D ;D
Jeszcze administrator by mnie z forum wywalił ::) ::) ::)

eeeee nie wywaliłby Ciebie
czytałaś co laski piszą na podforum o intymności ???
uuuuu ja juz tam nie wchodzę, bo kojarzy mi się ze stronami z wirusami :p ;D

Witam bardzo gorąco!
Już jesteśmy w domu i chociaż Wituś (!) urodził się 31 sierpnia, zostaję z Wami na forum - może być? A urodził się, ważąc... 4150 g i mierząc 58 cm. Dobrze, że ciągle myślałam, że ma 3500 (wynik usg sprzed tygodnia:), bo umarłabym ze strachu ;) Już go wrzucam do galerii dzieciaczków (jeśli będę umiała) i idę się położyć, bo coś tyłek mnie ostatnio mocno boli :)

:) :) :) :)
No to kolejna szczęściara na forum

NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE

Nie znalazłam zdjęcia dzidziusia :-[
ale na pewno Wituś jest przeuroczy :)

reklama
KK jak już sobie odpoczniesz, dojdziesz do siebie, nacieszysz się Witusiem\
to napisz proszę coś więcej o porodzie :)
może siłami wyobraźni sobie jakieś skurcze wywołam ;)

Do góry