reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

Koleżanka mi własnie wczoraj powiedziała, ze jak poszła do fryzjera zrobic kolor ( a ona nosi dredy) to na drugi dzień juz urodziła. Uczepiłam się tej myśli jak rzep psiego ogona... może wywołam wilka z lasu. Henne może zafunduje sobie też jutro, chociaz niedawno robiłam i właściwie jeszcze nie muszę. A pazurami to już sie zajęłam, bo też sama robię. Nawet sobie francuski pedikure zrobiłam. ;D

hihi włoski też zapuszczam. Idę tylko trochę podciąć i może odrościki zrobię ale o tym to już zadecyduje wspólnie z fryzjerką na miejscu ;)

reklama
Idz kochana zawsze to jakieś pasjonujące zajęcie, fajne ploteczki z fryzjerką no i jak dobrze zrobi to się samopoczucie o 100% poprawi na lepsza - po uprzednim zobaczeniu swojego wizerunku w lustrze.

oj juz proszą się o nożyczki moje pety nieposłuszne... a fryzjerke mam zaufana , chodze do niej od lat, zreszta młoda kobitka to jest więc fryzurki raczej na czasie robi. Napewno lepiej się poczuję

A ja trochę z innej beczki, czytam sobie jak sie przytulacie do soich ukochanych i aż usycham z zazdrości. Ja przez te swoje cholerne infekcje i niekończące się swędzenia celibat mam już od x czasu. No i ostatniej nocy przyśnił mi się sen jak wchodzę do łazienki a tam mój mąż z jakąś sexi blond cycatą robią to co dla mnie zakazane i mój mąż na mój widok mówi : no wyjdź Asiu, nie iwdzisz że zajęty jestem"

Mówię wam koszmar, obudziłam się z rykiem i dzwonię do Piotrka zapłakana, a on biedny myslał że już rodzę. Więc ja go uspokoiłam że tylko chciałam spytać czy mnie jeszcze kocha....

Jakaś schiza czy co, dziwny jest nasz blogosławiony stan....

Joanka ale numer... ja  nie mam zakazu od lekarza, ale moj mąż sam sobie celibat narzucił. Twierdzi, że nie bedzie małego stukał po głowie... :p ;D

W pierwszej ciąży to samo miałam ::)

Hi hi Aniulka ale się uśmiałąm, trochę mało dyskretne pytanie, jaką twój mąż ma "długość nosa" że się boi że dzidzię nim obstuka ?? ;D

No chyba kusić kusić moja kochana, oczywiście jeśli masz potrzebę. Mój na wieki poslubiony ciągle mi słodzi że pięknie mi z tym brzuchem...
Ale on dzięki mnie ma taki post , że każde bzdety mi wciśnie w ucho...
Kochany jest

No mój do boidudków nie nalezy wręcz przeciwnie ;D
Ale ja miałam dosyc długi zakaz i jak ostatnio zaczelismy to mnie strasznie bolało mam nadzieję że to przejdzie... :mad:

reklama
Do góry