reklama
Ale miło się patrzy na te nasze suwaczki, że tak mkną do przodu...
zaczął się 38 tydzień, to można spokojnie rodzić nie??? A ja według usg mam 2 tygodnie do przodu, czyli to byłby 40? : Dlaczego jeszcze nie mam takich objawów jak Wy??? jakieś tam giglanie w brzuchu, skurcze byle jakie, prawie żadne.... echhhh jak sobie o Was czytam to myślę sobie ze i Ineczka i Beacia mnie przegonią i na finiszu ostatnia będę....
W bieganiu dobra zawsze byłam a teraz czuje ze będę ostatnia...
zaczął się 38 tydzień, to można spokojnie rodzić nie??? A ja według usg mam 2 tygodnie do przodu, czyli to byłby 40? : Dlaczego jeszcze nie mam takich objawów jak Wy??? jakieś tam giglanie w brzuchu, skurcze byle jakie, prawie żadne.... echhhh jak sobie o Was czytam to myślę sobie ze i Ineczka i Beacia mnie przegonią i na finiszu ostatnia będę....
W bieganiu dobra zawsze byłam a teraz czuje ze będę ostatnia...
ja mam w domu teściową.popukałaby się w czoło jakby mnie zobaczyła tańcującą po pokoju. Ostatnio to se podylałam z moim Kubaskiem, ale dzisiaj on dyla w przedszkolu a ja sie snuje po domu i nie wiem co mam robić. Chyba spakuje tą torbę.
Jutro idę do fryzjera.... może potem cos się rozkręci?
Jutro idę do fryzjera.... może potem cos się rozkręci?
izis
Fanka BB :)
A ja w karcie ciążowej mam termin na 17 wrzesnia a 24 to termin z pierwszego usg3d a na ostatnim potwierdzilo sie że poród przed 20.09 więc po 17.09 to w sumie będę juz po terminie :
a zauwaz że lepiej nie miec żadnych lub lekkie objawy i zacząc z zaskoczenia
a zauwaz że lepiej nie miec żadnych lub lekkie objawy i zacząc z zaskoczenia
reklama
Ja mam termin na 12 a moja mała zawsze była o dwa tygodnie do przodu - tak wynikało z badań USG a na dodatek termin z uSG wychodził i na 28.08 (już wiadomo ze zle policzył) a drugi na 5 września (może się jescze sprawdzi).
Fryzjera też mam już z głowy a włoski tak jak ty Izis zapuszczam - abym mogła je spinać i zeby dzidiza nie miała za co szarpać ;D
Ale jade dziś z moja moja mama po meble do jej mieszkania - nie moge tego opuścic bo na te meble namawiałam ją już o dpół roku. Więc muszę dopinować aby napewno się nie rozmyśliła ;D
Fryzjera też mam już z głowy a włoski tak jak ty Izis zapuszczam - abym mogła je spinać i zeby dzidiza nie miała za co szarpać ;D
Ale jade dziś z moja moja mama po meble do jej mieszkania - nie moge tego opuścic bo na te meble namawiałam ją już o dpół roku. Więc muszę dopinować aby napewno się nie rozmyśliła ;D