reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

aaa czyli to tez moze byc fałszywy alarm?Ale chociaz ten plyn juz ci nie wycika to poszłabym dla świetego spokoju do jakiegos gina....

reklama
Ale ja sie tak wcale tym nie denerwuje, kobieca intuicja mi podpowiada, że to jeszcze nie to. Sama jestem zaskoczona tym swoim opanowaniem i brakiem stresu. No i stracha też do siebie nie dopuszczam.

Ale miło się patrzy na te nasze suwaczki, że tak mkną do przodu...
zaczął się 38 tydzień, to można spokojnie rodzić nie??? A ja według usg mam 2 tygodnie do przodu, czyli to byłby 40? ::) Dlaczego jeszcze nie mam takich objawów jak Wy??? jakieś tam giglanie w brzuchu, skurcze byle jakie, prawie żadne.... echhhh jak sobie o Was czytam to myślę sobie ze i Ineczka i Beacia mnie przegonią i na finiszu ostatnia będę....

W bieganiu dobra zawsze byłam a teraz czuje ze będę ostatnia... ;) :(

Ja sobie słucham muzyczki i tańczę trochę niezgrabnie mi to wychodzi ;D ale nikogo niema w domu więc nikt sie nie bedzie śmiał z tancującego slonika ;D

ja mam w domu teściową.popukałaby się w czoło jakby mnie zobaczyła tańcującą po pokoju. Ostatnio to se podylałam z moim Kubaskiem, ale dzisiaj on dyla w przedszkolu a ja sie snuje po domu i nie wiem co mam robić. Chyba spakuje tą torbę.

Jutro idę do fryzjera.... może potem cos się rozkręci?

A ja w karcie ciążowej mam termin na 17 wrzesnia a 24 to termin z pierwszego usg3d a na ostatnim potwierdzilo sie że poród przed 20.09 więc po 17.09 to w sumie będę juz po terminie ::)
a zauwaz że lepiej nie miec żadnych lub lekkie objawy i zacząc z zaskoczenia ;)

hihihi ;D no co powiedziałabyś że to ma przyspieszyc porod ;D
A ja u fryzjera juz byłam pare dni temu ale podcinałam tylko grzywę bo dalej zapuszczam ::)
wczoraj robiłam hennę a do pedikiurzystki nie chodzę sama sie zajmuje pazurami ;)

reklama
Ja mam termin na 12 a moja mała zawsze była o dwa tygodnie do przodu - tak wynikało z badań USG a na dodatek termin z uSG wychodził i na 28.08 (już wiadomo ze zle policzył) a drugi na 5 września (może się jescze sprawdzi).
Fryzjera też mam już z głowy a włoski tak jak ty Izis zapuszczam - abym mogła je spinać i zeby dzidiza nie miała za co szarpać ;D
Ale jade dziś z moja moja mama po meble do jej mieszkania - nie moge tego opuścic bo na te meble namawiałam ją już o dpół roku. Więc muszę dopinować aby napewno się nie rozmyśliła ;D

Do góry