reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

hihihi my to wszystkie juz jak w amoku żyjemy... każda liczy sekundy. A co niektóre tak jak np ja jeszcze i cały miesiąc mogą z brzuchem pokulac się ;D ;)

reklama
hihihi a mi sie wydaje, że mam wszystkie te objawy, tylko w różnym nasilieniu ;D
a ja się schylam albo kucam to mnie brzuch boli chyba będę sie caly czas schylała
pieliłam dzisiaj ogródek ;D

no może to tez jest metoda...

u mnie jeszcze doszło takie coś że mam wrażenie jakbym co chwilę musiała iść do kibelka na dłuższe posiedzenie ide i nic... Moja mama mówi, ze to może być oznaka rozwierającej sie szyjki.we wtorek idę do gina, to się okaże. A mam takie coś cały dzień dzisiaj....

Jeszcze jedno - mam takie przeszywające kłucie w okolicach spojenia co chwilę. Strasznie bolesne i bardzo krótkie - coż to może być?
No i sikanie jak pisałam - mogłabym nie wychodzić bo mi się chce ciągle nawet jak tam niewiele jest. Czyli co - coć może się rozwierać?

Ja co prawda rodziłam ale nie miałam przedtem takich akji. Do terminu chodziłam bez jednego najmniejszego skurczu a potem to już ze strachu jak dostałam skurczy to nie pamiętam jak to było.... pisałam juz kiedyś o tym w jakich okolicznościach to było

Ale to kłucie to nie skurcze. Boli od kilku dni a dziś wieczorem się nasilił - kłuje jak chodzę, leże i się schylam. Martwię się czy nie rozchodzi mi się to spojenie. Jeśli tak to mi zrobią cc. A jak tak nie chcę. Czy wiecie coś o tym rozchodzeniu sie spojenia - jaki to konkretnie ból?
a

reklama
Ale jedno to pobolewanie spojenia - takie mam dość długo, a dugie to KŁUCIE - nagłe, krótkie i intensywne. Cholera - co to może być?
Kurcze - olewam to - boli, to boli - coś boleć musi.

Do góry