reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

reklama
Dzięki Ineczka! Może coś mnie faktycznie rusza bo
1) kłucia - mocne kłucia
2) uczucie że mały jest jeszcze niżej
3) sikanie co 5 minut
4) ten śluz co ze mnie wyłazi
5) na okres mnie boli od czasu do czasu - najczęściej w nocy

Ale jak znam siebie to urodzę 2 tyg.\po terminie!  ;)

Właśnie to jest najgorsze - moja koleżanka z forum i z poza niego miała termin na ok. 20 kwietnia. Termin minął i nic. Wszystkie dziewczyny z forum urodziły a ona biedna sama się poniewierała po tym pustawym forum. I czekała i czekała. To były dla niej b. długie dni. Póki jest nas kilka - da się przeżyć! Najgorsze to chyba to puste forum....
a

Anik, masz rację.

Zmierz sobie częstotliwość skurczy, czy są w regularnych odstępach

Melanie, własnie jem jeszcze jeden pasek czekolady ;D ;D

jedz jedz kochana
zjedz za mnie, bo nie mam czekolady ;D
ale mam ciasteczka ;D

ja zmykam, popatrze na tv

ciao laski brzuchaski ;)

A widzicie mnie najbardziej utrudniają życie swędzące nogi, budzę się w nocy, idę je kolejny raz myć i smarować odpowiednimi płynami. Strasznie to jest upierdliwe. Mam też ciaglę brązowe upławy i wycieka ze mnieco jakiś czas taki płyn jak woda. Na wkładki nie wydolę ;D ;D Ale skurczy zerooooo :(

Ze mnie też wycieka ta woda -wkładki idą jedna za drugą.
Pocę się, oj pocę. Ale nie teraz - teraz fajna pogoda.

Też idę zaraz przed TV - 13 filmików o Solidarności oglądnę.

reklama
Aniul ale taki płyn to odpływa ze mnie tak kilka razy dziennie i jest jego tyle, że na wkładce się zatrzymuje :(

Do góry